Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gustu chłopaka/dziewczyny

.:Reincad:.

Gust  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tu Wybiera ch?opak

• Dresiara ( S?ucha rapu albo go nie s?ucha bo poprostu lubi taki styl ubierania)
      6
    • Emo
      2
    • Dziewczna z grzywk? na bok ( styl Justina Bibera -,- )
      14
    • Zwyczajna normalna dziewczyna
      48
    • Metalistka
      5
    • Nie zwracam uwagi na styl i wygl?d tylko charakter
      16
  2. 2. Tu wybiera dziewczyna

• Dres ( S?ucha rapu albo nie s?ucha bo ma taki styl ubierania)
      9
    • Emo
      4
    • Ch?opak z grzywk? na bok (nosi rurki itp) ( styl Justina Bibera -,- )
      9
    • Metal
      5
    • Normalny zwyczajny ch?opak
      34
    • Nie zwracam uwagi na styl i wygl?d tylko charakter
      22
    • Wysportowany ch?opak
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mnie pasuje po prostu ładna (nie plastik), inteligentna (nie kujon), wesoła (nie krejzol) i opcjonalnie: średnio wysoka (nie chcę "wieży ajfla")

Wyjąłeś mi to z ust a i nie może palić to skreśla po całości nie ważne jak ładna i wgl... Jakaś kultura też się przyda

Opublikowano

Najważniejsze co musi mieć dziewczyna, to mózg. Jeżeli miałbym wybierać pomiędzy super z wyglądu pustą blondi i normalną dziewczyną z mózgiem wybrałbym, to 2. Dzisiaj to mało kto tak robi, bo liczy się laska z cycami po ziemie, 5kilogramami szpachli oraz zajebistą buziuńką.

9368_gold.png

Opublikowano

jpd, ta ankieta jest niekompletna.

Słycham rapu, noszę rurki, nie mam grzywki, jestem normalnym chłopakiem. Co mam zaznaczyć?

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Moze mi ktos powiedzieć czym sie rozni dziewczyna z grzywka na bok od normalnej dziewczyny? ;_;

Opublikowano

Moze mi ktos powiedzieć czym sie rozni dziewczyna z grzywka na bok od normalnej dziewczyny? ;_;

Tu chodzi o te dziewczyny co mają styl tego pier******go Bibera -,- nie cierpie pedała :DxDB)

Opublikowano

Dziewczyna musi być skromna :)

bez żadnych swiecideł ,tapety (tego kurwa nie cierpie !! )

lekki makijaż ,a nie najebane tego gowna że oko wygląda jakby jej ktoś wyjebał z kolanka w morde

włosy do cyców :)

i szczupła ,zgrabna :D

i co najwazniejsze ładna

Tego kwiata jest pół swiata ,a prawiczków od chuja lata :)

Forvervirgin detected.

Opublikowano

Kurwa co mnie obchodzi wygląd? Dziewczyna ma być inteligentna i mieć poczucie humoru.

Naprawdę? To chodź umówię cię z moją babką :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dzióbek, spódniczka w której widać bieliznę, wytapetowana twarz i cycki. To właśnie dla 90% facetów się liczy. Dla mnie trzeba być chorym psychicznie żeby szukać sobie partnera/partnerki wybierając po wyglądzie. Jak wiadomo są osoby które są piękne, ładne i puste, a są osoby które są przeciętne i bardzo inteligentne.

Opublikowano

Nie oszukujmy się, że wygląd nie ma znaczenia ;) U niektórych trafiają się takie oczy albo uśmiech, że choćbyś chciał jej nie lubić, to nie potrafisz :D Do tego inteligenta + poczucie humoru, i czego chcieć więcej?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dzióbek, spódniczka w której widać bieliznę, wytapetowana twarz i cycki. To właśnie dla 90% facetów się liczy. Dla mnie trzeba być chorym psychicznie żeby szukać sobie partnera/partnerki wybierając po wyglądzie. Jak wiadomo są osoby które są piękne, ładne i puste, a są osoby które są przeciętne i bardzo inteligentne.

Wygląd często świadczy o charakterze. Nie nic bardziej mylnego od stwierdzenia, że nie patrzy się na wygląd. Żeby spełnić sakrament małżeństwa, potrzebne jest potomstwo , ciężko o potomstwo z brzydalem.

Co więcej w dzisiejszych czasach największy brzydal może tak o siebie zadbać, że szpecił nie będzie. Wygląd takiej osoby będzie już świadczył o charakterze - sumienny , starający się.

Ankieta nie daje opcji chłopaka sportowca do wyboru. "Normalny" typ faceta to nudny typ faceta. Wszystko normalnie , kto che takiego chłopaka, bez zaskoczenia. Chłopak sportowiec to chłopak sumienny, wytrwały, zdrowy, przyjacielski, znający smak porażki i zwycięstwa, zapracowanego ciężkimi treningami.

Mój typ kobiety to kobieta potrafiąca przyznać się gdzie jest jej miejsce (you know what i mean! ).

Opublikowano

Wygląd często świadczy o charakterze. Nie nic bardziej mylnego od stwierdzenia, że nie patrzy się na wygląd. Żeby spełnić sakrament małżeństwa, potrzebne jest potomstwo , ciężko o potomstwo z brzydalem.

Co więcej w dzisiejszych czasach największy brzydal może tak o siebie zadbać, że szpecił nie będzie. Wygląd takiej osoby będzie już świadczył o charakterze - sumienny , starający się.

Ankieta nie daje opcji chłopaka sportowca do wyboru. "Normalny" typ faceta to nudny typ faceta. Wszystko normalnie , kto che takiego chłopaka, bez zaskoczenia. Chłopak sportowiec to chłopak sumienny, wytrwały, zdrowy, przyjacielski, znający smak porażki i zwycięstwa, zapracowanego ciężkimi treningami.

Mój typ kobiety to kobieta potrafiąca przyznać się gdzie jest jej miejsce (you know what i mean! ).

Większej głupoty nie słyszałem, czyli dla ciebie każdy sportowiec jest sumienny i przyjacielski.

Stary, skąd ty takie tezy bierzesz -.-, jprdl....

Mój typ kobiety głównie opieram na charakterze, jestem osobą który nie zwraca aż tak uwagi na wygląd, dupe czy cycki.

Chociaż w dzisiejszych czasach ciężko o taką dziewczynę, większość chłopaków woli taką wymalowaną, wypicowaną, cycki na wierzchu, zresztą dziewczyn takich jest coraz więcej.

Teraz się tylko słyszy, " patrz jaką ona ma dupe, patrz jakie ona ma cycki, mmm ta dupa etc. ", ja się pytam gdzie jest prawdziwa miłość ?

Nie wyobrażam sobie żony a matkę dzieci która kilka lat temu biegała przez miasto z cyckami na wierzchu i ubierała jak najciaśniejsze spodnie, żeby za jej plecami młodzi się podniecali.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ups! Coś poszło nie tak!

[#10355]

Musisz wybrać odpowiedź w każdym pytaniu ankiety.

bez sensu taka ankieta bo chłopak też musi wybrać chłopaka i odwrotnie...

Wracając do tematu nie mam określonych "kategorii" jakie dziewczyna musi spełniać jeśli chodzi o wygląd.

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Mi tam ubiór nie przeszkadza, może być nawet emo. Liczy się jej charakter a nie ciuchy. Zwyczajna dziewczyna z pięknym charakterem.

= ).

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Ja zawsze szukałam spokojnego, kulturalnego i zaradnego chłopaka, a nie 'pedałka' w rureczkach. Nie musiał mieć wyglądu Adonisa, zawsze bardziej interesował mnie charakter (bo uroda przeminie), niźli wygląd.

Znalazłam, nie narzekam, jestem 'hepi'. :D

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Opublikowano

Zwyczajna normalna dziewczyna - Nie lubię "czarnych dziewczyn", wolę miłę,które lubią piosenki w stylu call me maybe czy Gangam style. Najlepiej jakby jeszcze Expiła w czasie wolnym=D

Opublikowano

Cuż za młodzież. Wszyscy patrzą na charakter wygląd się nie liczy! Brawo!

//a ślinią się na widok pierwszej, lepszej z wystającymi cyckami (faceci)

//a ślinią się na widok pierwszego, lepszego pedała w rurkach, czapce z daszkiem i wielką grzywką (dziewczyny(

Opublikowano

Czemu dziewczyna z grzywką na bok jest w stylu Bimbera? Znam wiele takich dziewczyn i wcale nie słuchają jego muzyki. Ja osobiście lubię jak dziewczyna ma długie włosy (kolor nie ma znaczenia) i jak noszą 'ledżinsy' albo rurki, oczywiście do tego musi mieć ładne nogi, ale na pierwszym miejscu musi mieć piękne oczy - takie moje zdanie :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...