Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gustu chłopaka/dziewczyny

.:Reincad:.

Gust  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tu Wybiera ch?opak

• Dresiara ( S?ucha rapu albo go nie s?ucha bo poprostu lubi taki styl ubierania)
      6
    • Emo
      2
    • Dziewczna z grzywk? na bok ( styl Justina Bibera -,- )
      14
    • Zwyczajna normalna dziewczyna
      48
    • Metalistka
      5
    • Nie zwracam uwagi na styl i wygl?d tylko charakter
      16
  2. 2. Tu wybiera dziewczyna

• Dres ( S?ucha rapu albo nie s?ucha bo ma taki styl ubierania)
      9
    • Emo
      4
    • Ch?opak z grzywk? na bok (nosi rurki itp) ( styl Justina Bibera -,- )
      9
    • Metal
      5
    • Normalny zwyczajny ch?opak
      34
    • Nie zwracam uwagi na styl i wygl?d tylko charakter
      22
    • Wysportowany ch?opak
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam <3

Chciałbym przeprowadzić ankietę dotyczącą gustu chłopaka/dziewczyny w naszej teraźniejszości roku 2013 :D proszę oddawać głosy do ankiety oraz komentować ;) ( proszę wypisać swoją opinię w komentarzu dlaczego akurat masz taki gust i dlaczego tak ci się tak podoba :D)

Ankieta Trwa do 15.09.2013r do godziny 22:00 prosiłbym o nie zamykania tematu ! xD B)

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalna, bo inne to dziuuubek kochana :*** <33333, loffciam cie <3, alesz ty pjenkna, och oddaj urode.

Albo takie potrafią wykorzystać innych, tak jak np. mnie. Taka jedna dziwka robiła ze mną projekt w szkole, a potem "nie rozmawiam, nie chce mi się, nudny jesteś". No kurwa, nie każdy zagaduje do dziewczyny all day. Nie każdy lubi walić spontany i odpały na lekcjach. Jestem bardziej spokojny, ale niektóre "panie" tego nie rozumieją.

Edytka: musiałem zaznaczyć odp we wszystkich pytaniach, czyli też musiałem o boysie.

Opublikowano

Emo ... Bleh...

Metalistka ... jeszcze gorsze Bleh...

Grzywka na bok ... nie mam nic przeciwko :D

Normalna dziewczyna ... tez nie :P

Dresiarki bym sie bal ze mnie pobije ;(

61093c6efb.png

Opublikowano

Z wyglądu to tylko uśmiech i oczy, ale pozostaję w przekonaniu, że najsexowniejsze u kobiety jest serce, więc odznaczyłem ostatnie :)

Opublikowano

dziewczyna może dla mnie sie wieśniacko ubierac ale jedynie chodzi czy jest mądra i chociaz ładna :D

Uroda z czasem przemija.

Opublikowano

Ładna, skromna, z poczuciem humoru, bystra, inteligentna, z ciekawymi oczami i powalającym uśmiechem, z figurą, dziewczyna z pasją i z ambicjami na dobre życie. Lubiąca przygody i taka żeby można byłoby z nią gadać i gadać. Niech godziny mijają z nią jak minuty, a minuty bez niej jak godziny. Niech będzie warta powiedzenia "kocham cię" i taka żebym mógł ją zabrać do znajomych.

Opublikowano

Dziewczyna musi być skromna :)

bez żadnych swiecideł ,tapety (tego kurwa nie cierpie !! )

lekki makijaż ,a nie najebane tego gowna że oko wygląda jakby jej ktoś wyjebał z kolanka w morde

włosy do cyców :)

i szczupła ,zgrabna :D

i co najwazniejsze ładna

Tego kwiata jest pół swiata ,a prawiczków od chuja lata :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

@Up To samo z metalem. Jak ktoś mądry powiedział "Metalu nie trzeba słuchać w glanach, w sandalach brzmi tak samo".

Opublikowano

Dziwnymi kategoriami dzielisz facetów i dziewczyny.

Żeby nie było,że offtop - lubię facetów, którzy nie są pizdeczkami użalającymi się nad sobą. Czego słuchają mi wisi. Ubranie? Męskie. Wygląd? Wpadnie w oko to wpadnie.

Opublikowano

Dziwnymi kategoriami dzielisz facetów i dziewczyny.

Żeby nie było,że offtop - lubię facetów, którzy nie są pizdeczkami użalającymi się nad sobą. Czego słuchają mi wisi. Ubranie? Męskie. Wygląd? Wpadnie w oko to wpadnie.

Jak kto lubi każdy/każda ma inny gust :D

Opublikowano

Nie chodzi o gust tylko o dzielenie na dziwne kategorie. No ale dobra, każdy wiek ma swoje przejscia...

Opublikowano

Ykhm, trzeba zaznaczyć w 2 pytaniach żeby zagłosować...

@Normalna dziewczyna, naturalne piękno - to najlepsze piękno.

(Uwaga, podrywam) Większość dziewczyn jakie mamy na mpc są w moim guście :P

Game Over

Opublikowano

mnie pasuje po prostu ładna (nie plastik), inteligentna (nie kujon), wesoła (nie krejzol) i opcjonalnie: średnio wysoka (nie chcę "wieży ajfla")

wz05.png

Opublikowano

Ja odpowiedziałem tu i tu, ponieważ moje życiowe motto brzmi " Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek" dziewczyna z grzywką na bok ;) (To się zalicza do normalnej dziewczyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...