Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Gold Premium i Famas

yoda0001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pieniądze? Znaczy ile i jak? :D

Kupujesz flash mine, m14, ammo box, medic box, change 6th slot itd.

Grasz aby zdobyć jak najwięcej expa, najlepiej na FFA

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejne pytanie, przepraszam że aż tyle w jednym temacie ale nie mam zamiaru robić zbędnego spamu. :)

Opłaca się otwierać supply box'a? Tzn kupić 2x key. Czy lepiej flash miny?

Co leci z tej skrzyneczki?

gtfo-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-27

Opublikowano

Kolejne pytanie, przepraszam że aż tyle w jednym temacie ale nie mam zamiaru robić zbędnego spamu. :)

Opłaca się otwierać supply box'a? Tzn kupić 2x key. Czy lepiej flash miny?

Co leci z tej skrzyneczki?

Nie przepraszaj, masz pełne prawo pytać o wszystko w tym temacie, jesteś jego autorem, poza tym to lepiej stworzyć jeden temat ;-)

@Top

Czy się opłaca, na pewno lepiej wydać 1000 NX Cash na dwa klucze do supply box niż powiedzmy 2x600 nx cash 60 dni Adrenalina xD

Ze szkrzyneczki lecą fajne bronie premium na 10, 20, 30 dni i różne itemy, dlatego lepiej supply ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano
▶ Chat Event

- We are the soldiers of the Hot Time Clan War! - wpisz ten tekst na chacie, dostaniesz nagrodę !

O co w tym dokładnie chodzi, gdzie mam wpisać. Co mogę wygrać?

Opublikowano

Ja dostałem snajperkę dragon na 3 dni.A co dostaje się to od szczęścia zależy (możliwe że tylko na 3 dni)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Zależy na jaką klasę chcesz mieć to uzbrojenie :)

Jeżeli snajper to psg + mp5k
Jeżeli enginer/medic to mp7a1 + k1 jak będziesz mieć aby kupić 5 slot (jeżeli nie to samo mp7a1)
Jeżeli assualt to m4a1 i ak47 (tu nie ma co kombinować z premium)
Jeżeli heavy to rpg+m134

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Nie wiem.Ja jestem przyzwyczajony tylko do broni z g1.Nie grałem nowszymi :D,ale moim zdaniem najlepszą bronią jest m4a1 lub k1

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Kolejne pytanie;

Jak, ten gość dostał retaila na gold famasa/famasa i tmp9.

x

I skąd te maski na 6tys dni +.

Słyszałem że z zombie, jak to zrobić i jakiś temat możę jest już tutaj o tym?

Opublikowano

1. Retaile na Famasy itp były dostępne za czasów G1, teraz ich już nie dostaniesz.

2. Tak, można je zdobyć na zombi dochodząc do 15 wave na poziomie Hard ale nie na wszystkich mapach

Blind Bullet - Iron Mask - 5 dni
BrokenSunset - Flame Mask - 5 dni
28th - PZF Warhead - 5 dni
LightHouse - M202 Warhead - 5 dni

Najpierw dostajesz na 5 dni, a po drugim dojściu do 15 wave dostajesz na ponad 7000 dni czyli na około 20 lat :p

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

1. Retaile na Famasy itp były dostępne za czasów G1, teraz ich już nie dostaniesz.

2. Tak, można je zdobyć na zombi dochodząc do 15 wave na poziomie Hard ale nie na wszystkich mapach

Najpierw dostajesz na 5 dni, a po drugim dojściu do 15 wave dostajesz na ponad 7000 dni czyli na około 20 lat :P

Dobrze famasy. A tego gold famasa nie było za czasów g1 o ile dobrze pamiętam i co z retailem na tmp9?

Opublikowano

Nie wiem dokładnie bo nie grałem wtedy ale przed przejęciem WarRock'a przez Nexon można było nabyć:

Famasa Gold, TMP9, Med i Ammo Boxy, Stamine i Adrenaline (może coś jeszcze ale nie pamiętam) na kilka tysięcy dni.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Retaila na tmp9 ja mam i to było za czasów g1 kiedy robili wyprzedaż bo "dawali stery nexonowi" więc w tej chwili nie ma retaili (oprócz za rejestracje)

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...