Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy będą kolejne wersje terrari po 1.2?

BartexorPRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej, po prostu czysta ciekawość, i nie wiem czy opłaca kupować się tą grę.

Jeżeli tak, to co jest w nich planowane? [Oczywiście o ile ktoś wie ;)]

Moje Pliki Serwerowe (Minecraft) - Już Niedługo!

Opublikowano

Ehhh terarie warto kupić już dla samego kontentu ktory jest juz teraz ... po pathu 1.2 bedzie jeszcze lepiej gdyż nie jest to gra na "5min" zawsze jest cos do roboty o ile masz choc troche wyobrazni ...

Co do patha mówili że jeżeli gracze wykryja jakies bugi od razu biora sie za ich naprawianie. Co do kolejnej wersji patha nie byli zbyt przekonani a raczej wydawalo by sie ze nie byli juz zachwyceni ciagnieciem dalej terrari .... lecz wraz z zapowiedzia patha 1.2 na PC pisali że wszystko jeszcze przed nami i może wprowadza kolejna odslone lecz juz nie na taka skale ... [ na tym forum ktoś też napisał że gdy oglaszali 1.2 na PC mówili tez o kolejnych 2! patchach lecz nie wiem z jakiego to źródła ... bo ja czegoś takiego nigdy nie znalazlem lecz możliwe ze nie szukalem wystarczająco gleboko ]

76561198013232167.png

Opublikowano

Redigit już mówił że na pewno po aktualizacji 1.2 nie zrezygnuję z up-datów gdyż ma masę pomysłów a nie będzie ich wprowadzał w jednym patchu :) Wiec spokojnie możesz kupować terrarie ;)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Wiesz, nikt tego nie wie. Mimo wszystko jesteśmy pewni patcha 1.2,

więc Terrarię możesz śmiało kupować, gra jest naprawdę godna polecenia.

Być może developerzy będą dalej grę urozmaicać, bo na pewno da im to dość spory zysk.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Pewnie będzie tak jak do tej pory, zrobią update i zapomną o terrarii, będą updateować starbounda, może tak za rok/dwa wyjdzie update, no ale nie jestem pewien, być może za kilka miesięcy, nikt nie wie. Ale Terrarie warto kupić :)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Widze ze wiecej ludzi przeglada ten temat wiec zamieszcze to i tutaj.

Oznaczona numerem 1.2, darmowa aktualizacja pecetowej wersji gry powinna pojawić się pod koniec maja. Wprowadzi ona m.in. dodatkowych przeciwników i biomy (środowiska), a także 235 nowych przedmiotów. Nie będzie też ostatnią, bowiem w planach ekipy studia Re-Logic jest jeszcze co najmniej jeden poważny upadate, po czym twórcy najprawdopodobniej zajmą się przygotowaniem sequela.

własnie o ta informacje mi chodziło ktora urzytkownik kalka odnowił w innym temacie. nie patrzcie tylko na date wydania bo została przesunięta z powodu paru niedociągnięć które tez juz byly walkowane, no i z braku czasu.

76561198013232167.png

Opublikowano

Pozwolę sobie odpowiedzieć na kilka z cytatów napisanych przede mną:

1.

Na chwile obecną kolejną wersją po updatecie 1.2 ma byc terraria (niestety) 2,5 d lub kilku warstwowa :-( nie pamiętam :-(

Większego głupstwa nie słyszałem. Ale jeśli to jest prawda, możesz mi oczywiście odpowiedzieć w sposób udowadniający.

2.

Widze ze wiecej ludzi przeglada ten temat wiec zamieszcze to i tutaj.

Oznaczona numerem 1.2, darmowa aktualizacja pecetowej wersji gry powinna pojawić się pod koniec maja. Wprowadzi ona m.in. dodatkowych przeciwników i biomy (środowiska), a także 235 nowych przedmiotów. Nie będzie też ostatnią, bowiem w planach ekipy studia Re-Logic jest jeszcze co najmniej jeden poważny upadate, po czym twórcy najprawdopodobniej zajmą się przygotowaniem sequela.

własnie o ta informacje mi chodziło ktora urzytkownik kalka odnowił w innym temacie. nie patrzcie tylko na date wydania bo została przesunięta z powodu paru niedociągnięć które tez juz byly walkowane, no i z braku czasu.

Tę informację wziąłem stąd: http://bit.ly/YFroAr

@EDIT

Zapomniałem o jednym:

3.

Pewnie będzie tak jak do tej pory, zrobią update i zapomną o terrarii, będą updateować starbounda, może tak za rok/dwa wyjdzie update, no ale nie jestem pewien, być może za kilka miesięcy, nikt nie wie. Ale Terrarie warto kupić :)

Czy trudno wam to kurwa mać pojąć, że Starbound jest grą tylko jednego z twórców Terrarii!??!?!?!?!?!?!?!?!?! I to on pracuję nad tą grą!?>>?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?! :angry: Trudno? :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

@EDIT EDIT

Wkurwiłem się tak, bo już nie raz widziałem 'kogoś' kto pisze to co przedmówca spod godziny 20:02

Opublikowano

kalka z godziny 19:02 jak juz :P pewnie zegarek ci sie przestawil ... a prawda jest to ze ludzie nic nie wiedza, lub uslyszeli ploteczke od typa co nic nie wie i mysli ze zablysnie jak napisze to na jakims forum ... co zrobisz to interner tego nie zmienisz ...

Prawda jest taka że Terrarie WARTO kupić, Terraria BEDZIE jeszcze aktualizowana i co najwazniejsze Terraria BEDZIE miec sequela !!! i nie chodzi tutaj o starbounda ....

Odpowiedz na temat zostala napisana prosze o zamkniecie tematu.

76561198013232167.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...