Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

violent93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Otóż mam problem i samemu ciężko mi go rozwikłać ;p
Głównie chodzi o drop kamyków z metinów w lesie i w piekle. Metka w lesie biję +-10 minut (gram mentalem, hity 900-1000 bez buffa), a metka w piekle trochę szybciej no bo wiadomo - różnica lvlowa. Posiadam też kilka rękawić na 2x drop.
Główne pytanie brzmi - gdzie wydropię więcej kamyków biorąc pod uwagę mniej więcej ten sam czas bicia metina? Normalnie siedziałbym przy metkach morderstwa ale muszę czasem odbiegać bo resp robi się nieprzyjemny... I bicie metków w DT nie wchodzi w grę. To tyle, dzięki za ewentualną pomoc :D

Opublikowano

Ja bym wolał bić metki morderstwa. Masz 4 respy w Doyyumhwan, na starszych serwerach możesz mieć je praktycznie tylko dla siebie.

Opublikowano

Ja bym wolał bić metki morderstwa. Masz 4 respy w Doyyumhwan, na starszych serwerach możesz mieć je praktycznie tylko dla siebie.

Mój serwer to Kronos ;p

Opublikowano

Bij metki mordu. Najlepiej jakbyś mógł chodzić na 7 piętro DT, jeśli nie no to trudno. W red lesie z takimi hitami to strata czasu.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Najpierw bij siedemdziesiątki w Doyyumhwan, i dorabiaj się powoli eq. Jako mental, inwestuj przede wszystkim w broń. Przyda się też blok. Jak już się wzmocnisz, możesz próbować na mapkach, tam zarobek jest już konkretny.

Opublikowano

Najpierw bij siedemdziesiątki w Doyyumhwan, i dorabiaj się powoli eq. Jako mental, inwestuj przede wszystkim w broń. Przyda się też blok. Jak już się wzmocnisz, możesz próbować na mapkach, tam zarobek jest już konkretny.

Okej, dzieki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...