Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać chung kanonier?

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie zacząłem grać jako zielony nic nie widziałem i po prostu grałem i robiłem wszystkie misje a po misji okazało się że moja klasa piszę kanonier. Mam 29lv nie wiem czy to klasa czy to ale tak piszę nie znam się tak dobrze. No to gram tym Chung Kanonier i na 29lv nawet 15k hitnąć z combo z krytem idzie a ze skila do 99k . no więc takie pytanie czy tym warto grać? bo zanim zrobiłem misje to szybkie combo było a teraz jest strasznie chuj&& wypowie się ktoś kto grał tą postacią? sorka że zdanie byle jak ułożone :P

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Jeżeli masz build wybrany, to tak.

Postać dobra, używa granatów i działa. Jego skille są niesamowite, chociażby "Nalot Dywanowy", który powoduje deszcz granatów z nieba :P

Polecam ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

bo zanim zrobiłem misje to szybkie combo było a teraz jest strasznie chuj&&

WTF? Chung Kanonier ma najszybsze kombo z pośród reszty klas Chunga. >> ^ Z X (granat) to miazga na pvp. Możesz zrobić niezłe combo, ale licz się z tym, że dzieci będą cię wyzywać od spammerów. Oprócz tego pod koniec września wejdzie jego następny stopień klasy - Taktyczny Tropiciel

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...