Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Z bronzu i silvera nie da się wyjść

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda, czasami to nieporozumienie jacy gracze np. w złocie grają xD większość pewnie za pomocą duo tam jest

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pierwszy raz w internetach? Zrozumie ,że on robi bekę z tych którzy nie mogą wygrywać gier na boty(może nie powinienem obrażać botów)?

Opublikowano

Jakbyś w s1 miał co gre aatroxy 1/12 na topie i diany 1/9 mid to bys inaczej myślał ^^. ;)

Opublikowano

Jakbyś w s1 miał co gre aatroxy 1/12 na topie i diany 1/9 mid to bys inaczej myślał ^^. ;)

Mam tak w co 2 grze i jakoś keruję. Nawet na tym ss-ie jest gra 55 min ashką ,team słaby trochę nafeedował ,ale wykerowałem? wykerowałem.

Opublikowano

osoby, które płaczą, że silver i bronze to gówno i nie da się wyjść to zwykłe noobki :) ten sezon zacząłem w silver 1 i moge tego nie wiedzec ale w s2 tez mialem ok. 700 elo i trudno wyjsc nie bylo.

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

OOOOO

Aatrox i Diana w s1? Co ćpałeś?

Takie malutkie info, tych postaci w s1 nie było.

Jemu chodziło o silver 1 a nie o sezon 1..

Opublikowano

@up

a skąd miał wiedzieć? co wróżka ? ok przepowiem Ci przyszłość,nigdy nie wyjdziesz z bronzu V (ból dupy ?)

@top

nareszcie ktoś pokazał, że to nie elohell tylko brak skilla =.=

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

OOOOO

Aatrox i Diana w s1? Co ćpałeś?

Takie malutkie info, tych postaci w s1 nie było.

s1- silver 1 baranie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...