Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi na servie..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh.. Dzis zaczelo mi lagowac server. Moze to przez ilosc pluginow czy tam rzeczy na servie. Nie wiem. Ale prosze was o pomoc. Czy jest jakis plugin na to czy jak mam to zrobic? Bo laguje mi i graczom. Help.! ;c

Opublikowano

Z tego co wiem, to raczej nie.

Spróbuj tego, może Ci pomoże:

http://www.cs-kopytko.pl/index.php?/topic/9757-co-zrobic-jesli-mamy-lagi/
http://www.mpcforum.pl/topic/983794-lagi-na-serwerach-nie-fps/

Jeśli lagi występują u wszystkich to napiszcie na forum, bądź na chacie, gdy jest Admin, że są takie lagi, że gra jest niemożliwa. Admin pewnie będzię mówił, że to Wasza wina, ale nie możliwe, że akurat wszyscy pozostali maja lagi spowodowane przez swój komputer.

Opublikowano

ClearLag sorry za pisownie jak jest błąd. Czasami nawet leżące itemy na ziemi powodują lagi więc ClearLag sprzątnie te itemy i można mieć 10-15% mniej lagów

Opublikowano

@up

Tak, lecz ClearLag może wgrać tylko Administrator - Gracz nie ma takiej możliwości. Jeśli takiego pluginu nie ma na serwerze, to poinformujcie o nim Admina. ;)

Opublikowano

Ale jest jakis plugin na to? Zeby chociaz zmniejszyc?

omg, nawet nie podaleś ile masz pluginów jakie masz. Może usuń pare bo kupiłeś 256 mb ramu i tak jest.. Border ustaw..

Po twojej wypowiedzi nie wiem czy ty masz lagi jako gracz czy jako admin .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...