Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Java podczas próby wejścia na serwer.

asderio5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem, gdy dziś próbowałem wejść na serwer Hide and seek - HiveMC.eu wyskoczył mi taki błąd http://screenshooter.net/5555434/dcwijmw(Java.net.SocketException : Permission denied : connect ) Oczywiście premium mam dowód -http://screenshooter.net/5555434/ibmmqhu . Ten problem pojawia mi się na każdym serwerze ale zaczęło sie to dopiero dziś. Proszę o szybką pomoc .

Opublikowano

''Nie znaleziono zrzutu ekranu'' - dodaj jeszcze raz.

@Edit:

Chyba wgrałeś zły screenshot :P

@Edit:

Spróbuj przeinstalować jave, dodaj ewentualnie RAMu i zaktualizuj LWJGL.

Java.net.SocketException : Permission denied : connect

Java.net.SocketException: Odmowa dostępu: połączenia

Opublikowano

''Nie znaleziono zrzutu ekranu'' - dodaj jeszcze raz.

@Edit:

Chyba wgrałeś zły screenshot :P

Już jest dobrze jak nie to obok screena jest napisany błąd .

Opublikowano

Problemem jest java, zbyt małą ilość RAM przypisanego do MC lub firewall/antywirus powodujący problemy dla javy.

.

Opublikowano

Problemem jest java, zbyt małą ilość RAM przypisanego do MC lub firewall/antywirus powodujący problemy dla javy.

A czy możesz mi powiedzieć jak zwiększyć tą ilość ??

Opublikowano

@ iVenoom mam orginalnego minecrafta więc to mi nie pomoże.

@Miodq gdy próbuje to zmienić z 1g na 2g to nic nie daje gdyż za chwile samo mi zmienia 1g :/ , albo pojawia się błąd że niema wystarczającego miejsca można jakoś ją wyczyścić ?

Opublikowano

Pytanie głupie, ale mi często zdarzało się wcisnąć cancel zamiast 'save profile'. Ewentualnie jedziesz na javie 32 bit, która jest przeżytkiem zeszłej epoki.

.

Opublikowano

Pytanie głupie, ale mi często zdarzało się wcisnąć cancel zamiast 'save profile'. Ewentualnie jedziesz na javie 32 bit, która jest przeżytkiem zeszłej epoki.

Wyskakuje mi błąd Error: Could ot create the Java Virtual Machine Error: A fatal exception has occured.Program will exit. Widocznie jadę na javie 32 bit spróbuje zmienić na 64 bit jeśli to prawda.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Problem rozwiązany. Temat do zamknięcia. Okazało się że firewall blokował minecrafta i jave po jego dezaktywacji wszystko wróciło do normy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...