Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug

sonkuba4pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz nw czy bug czy cos z kompem mam nadzieje ze ktos wie oco chodzi wiec tak.

Gdy gram w metka ruszam myszka w nim to mi caly metek scina jak przestaje ruszac myszka to ladnie smiga wczesniej mialem to samo zrobilem formata i ok bylo tyle ze tera juz nie chce robic formata bo potem znowu to bd bo to juz 2 raz. Na poczatku przed formatem scinal mi tylko metek, potem zaczely scinac inne gry jak WoW, itp kompa nie mam zawalonego smieciami bo wszystko skanuje co 2 tyg,Ccleanerem tez czyszcze i nw tak nagle zaczelo scinac odkad pobralem serwer neurox2.pl doradzi mi ktos co mam zrobic? Czy to cos z karta czy z kompem? Narazie scina mi tylko metka ale potem znowu zacznie inne gry pewnie scinac ;/

Opublikowano

Co to malware?

Skoro problem się non-stop powtarzać sprawdź czy nie trzeba zaktualizować sterowników karty graficznej ew. ją wymienić na lepszą.

Robilem to przed formatem i nic nie dzialalo akutalizowalem sterowniki karty,myszki mysle ze to jakis wredny wirus ktorego nw jak usunac albo nw moze przeczyscic kompa w srodku wiatraczki itp?

Opublikowano

Wiatraczki nie nie nie :)

To nie problem fizyczny a techniczny z tego co wynika.

Format by się przydał ew. możesz zmienić System zamiast Win7 na XP'ka i sprawdzić czy problem przestanie a powinien

Opublikowano

wpisz w google AVG Download i masz zajebistego antywirusa ;) przeskanuj kompa usun co wykrylo i bedzie smigac komp :)

AVG jest słaby ;p ja polecam COMODO, skuteczniejszy ;) ew. ściągnij Norton'a ;) (Free - 30dni!)

"Gwałcimy scenę w każdy możliwy otwór,
Laicy słysząc to mają wymiotny odruch..." WSRH
TheMixtapePL - to coś więcej, niż PvP!.

Opublikowano

OK pobralem COMODO przeskanowalem kompa wykrylo okolo 65wirusow w tym " Malware " gdy sprobowalem wlaczyc clienta nadal to samo gdy ruszam myszka to scina a gdy przestaje ruszac to ladnie chodzi

Opublikowano

Ale ja wlaczam 1 nawet i gdy rusze myszka to scina, teraz przeskanowalem 2 raz i kolejny malwire czy jak to sie nazywa wykrylo za 3 razem juz nic wiec pobiore jakegos clienta i mam nadzieje ze bd ok.

Opublikowano

Przede wszystkim, nie odświeżamy tematów przed upływem 24 godzin.

Wejdź w plik config, i odznacz opcję "Use software cursor".

Opublikowano

Ok ale skanowalem juz anty virusem AVG i COMODO ogolnie bylo jakis 80wirusow w tym malware sa juz usuniete a blad nadal wystepuje nw sproboje to pobrac i dam znac co i jak

@EDIT pobralem to i nie chce sie zainstalowac biore Uruchom----> Blad " odmowa dostepu "
@EDIT2 Naprawilem tera zainstaluje i dam znac
@EDIT3 skanuje juz 5min i wykryto 160 obiektow oO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...