Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto to logistyk

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie najbardziej pożądany zawód na rynku światowym. Aktualnie logistyka jest wszędzie. Taka osoba zajmuje się przygotowywaniem tras transportu, przygotowaniem ładunku i dużo innych rzeczy. Ja np. idę teraz do Marynarki Wojennej na logistyka wojskowego i cieszę sie z tego powodu. Dobry logistyk może zarobić tyle kasy, że taki informatyk przy nim, to pchełka

9368_gold.png

Opublikowano

Logistyka to transport, infrastruktura czy spedycja. Sam akurat studiuję logistykę i bardzo mi się to podoba. Wszystko to jest związane z tym co nas otacza. gdyby nie logistyka to nie miałbyś rano chleba w sklepie. Ktoś to musi przywieźć, zaplanować, przechowować i sprzedać ;)

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Zamawianie towaru, wszelkie plany, prognozy związane z firmą,
Jednym słowem magazyny, kurierzy, ładunek i inne pokrewne...
W najgorszym wypadku osoba rozwożąca pizze :D

Najbardziej pożądany ? Czy ja wieem.... Teraz bardzo, bardzo dużo ludzi na to idzie zarówno laseczki jak i chłopaczki
więc nie wiem czy będzie praca... Mam znajomą która jest po logistyku i zarabia średnią krajową na magazynie... oraz kolege co od
dłuższego czasu szuka pracy... więc kolorowo nie jest jak to Omek ujął

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

po logistyku czyli technikum logistyczne? To nie jest odzwierciedleniem nawet w najmniejszym stopniu inżyniera z logistyki, wiem coś o tym bo sam studiuję i mam znajomych po technikum ;)

951841430649214321545.png

Day after day.

Admin Cienia
Opublikowano

Nie ważne czy liceum, czy technikum czy studia, niema znajomości, niema pracy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

po logistyku czyli technikum logistyczne? To nie jest odzwierciedleniem nawet w najmniejszym stopniu inżyniera z logistyki, wiem coś o tym bo sam studiuję i mam znajomych po technikum ;)

Technikum, to sama podstawa. Dopiero na studiach się czegoś na ten temat uczy

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...