Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] StoneOre - Srypt by CristalMagic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa:StoneOre
Autor:CristalMagic

Opis:
Informacje: Skrypt Ten Wlacza Drop Ze Stona,A Wylacza Z normalnych Rud.Dzięki Temu Skryptowi Możemy Uniknąć Na Swoim Serwerze

X-Rayowcow.

Uprawnienia:

Stone.Gracz #Włacza Drop Dla Gracza

Stone.Vip.1 #Zwiększa Drop Diamoentow Dla Vipa

Stone.SuperVip.1 #Zwiększa Drop Diamoentow Dla SuperVipa

Komendy:

/stone pomoc #Pokazuje Wszystkie Komendy Jakie w Skrypcie Występują

/stone autor #Pokazuje Autora i Wersje Skryptu

/stone dropy #Pokazuje Szanse Wydropienia.I Co Się Dropi.

/stone przeladuj #Przeladowuje Skrypt-Wymagane Uprawnienie Stone.Przeladuj

Błędy:

Narazie Brak

ToDo

#Dodać Enchanty

#Dodać Więcej Itemków Dropiących Się.

#Połączyć 2 Skrypty w 1

Zaznaczam Jest To Mój Pierwszy Tak Skrypt.

Kod:

StoneDrop: http://pastebin.com/QS3RBZzJ

StoneCMD: http://pastebin.com/XaHz7YKb #Wymagany Aby Komendy Skryptu Działały Poprawnie.

Nie jestem twórcą tego skryptu, ja go tylko udostępniam!

Opublikowano

Skoro nie twój to po co udostępniasz? może autor tego skryptu sobie nie życzy aby jakakolwiek osoba udostępniała jego skrypt bez jego pozwolenia. :)

Opublikowano

kilka uwag

- nie przydatne - jest tego od huja za przeproszeniem

- brzydka prezentacja

- popracuj na myśleniem

- brzydkie

- brzydkie

i zapomniałem, że jest brzydkie

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Skrypt słaby wszędzie On Break wystarczyło by jedno lub dwa ale po co lepiej 20 xD nie potrzebne rozdzieliłeś na 2 skrypty możesz zobaczyć na mój skrypt wygląda bo sam zrobiłem taki skrypt od Dropu ale go już nie rozwijam nie mam chęci tu masz link zobacz jak wygląda i popraw swój

http://www.mpcforum.pl/topic/978071-dlskrypt-na-drop-ze-stona/

Opublikowano

Skoro nie twój to po co udostępniasz? może autor tego skryptu sobie nie życzy aby jakakolwiek osoba udostępniała jego skrypt bez jego pozwolenia. :)

Po 1. Autor tego skryptu wyraził zgodę na publikację tego skryptu. Po 2. Nie prowadzę z tobą serwera, dlatego będziesz teraz wszystko komentował?

Dziecinne zachowanie.

Opublikowano

Po 1. Autor tego skryptu wyraził zgodę na publikację tego skryptu. Po 2. Nie prowadzę z tobą serwera, dlatego będziesz teraz wszystko komentował?

Dziecinne zachowanie.

1. Wolność słowa 2.Nie mam z tobą serwera ponieważ okradłeś kase z serwera i jeszcze mi napisałeś "spier***** 3. Dziecinne zachowanie ponieważ napisałem ze to nie twój skrypt i udostępniłeś? mam prawo wyrazić opinie 4. Jestem starszy od ciebie i rozśmieszyło mnie twoje podanie na kidmoda w MPCForum jesteś ogarnięty i nie przeklinasz? mam powiedzieć całą prawdę o tobie? 5. Niby jesteś ogarnięty i nie przeklinasz a na serwerze co było? Same słowa tylu "kur** " ch**" szma** i inne i twoje wyrazu typu fieem albo inne więc proszę nie mów mi kto ma dziecinne zachowanie i nie udawaj na MPCForum ze niby jesteś jakimś pro ogarniętym człowiekiem bo się mylisz. Moja Opinia o tobie. Dziękuje pozdrawiam :)

Opublikowano

1. Wolność słowa 2.Nie mam z tobą serwera ponieważ okradłeś kase z serwera i jeszcze mi napisałeś "spier***** 3. Dziecinne zachowanie ponieważ napisałem ze to nie twój skrypt i udostępniłeś? mam prawo wyrazić opinie 4. Jestem starszy od ciebie i rozśmieszyło mnie twoje podanie na kidmoda w MPCForum jesteś ogarnięty i nie przeklinasz? mam powiedzieć całą prawdę o tobie? 5. Niby jesteś ogarnięty i nie przeklinasz a na serwerze co było? Same słowa tylu "kur** " ch**" szma** i inne i twoje wyrazu typu fieem albo inne więc proszę nie mów mi kto ma dziecinne zachowanie i nie udawaj na MPCForum ze niby jesteś jakimś pro ogarniętym człowiekiem bo się mylisz. Moja Opinia o tobie. Dziękuje pozdrawiam :)

Po 1.Dowody jakiekolwiek masz na to , że przeklinałem? Po 2. Dziecinne zachowanie? Rozwaliłeś mnie type ;) Po 3. Nie okradłem Cię, wina tego, że pieniądze z ItemShopu nie szły na serwer leży po stronie Hostingu.

Dalszej kłótni z tobą nie będę prowadził ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Lol nie wysiliłeś się, każdy by takie coś napisał nawet początkujący a poza tym jest już dużo takich skriptów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...