Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duża Składanka Cheat!

menots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a moze dasz jakiegos innego linka z downloadem ? nie kazdy ma dostep do tej strony bo tam są często awarie... np.teraz sie wbic nie moge bo cos ze stronka robia... poczytaj na necie ze ta strona sie je**e 2 razy na tydzien... daj np na www.speedyshare.com i po kłopocie

Opublikowano

piszcie jakie problemy macie i Z JAKIM hackiem.....

na przyklejenie nie masz szans ale ładny temat : >

Być zajebistym...

Opublikowano

@up

po co double post? używaj opcji edytuj....

opk = one position kill - wszyscy są w jednym rogu a ty rzucasz granata i boom : >

Być zajebistym...

Opublikowano

Mam takie pytanie co to za opcja CHAMS ? xdd aa i ta opcja "opk" działa?

Opublikowano

OMG nie ma znowu anty kicka.. a ja chyba wiem czemu!!! to przez ten event z snieżkami?? powiedzcie

wcibnb.png

Opublikowano

NIE! Antykick jest tylko w płatnych vip hackach wiec przestancie o tym w kolko pierdolic!

Jestem fajny i robie tekstury. :3

Opublikowano

Dajcie z innej stronki hacka korsako bo gps tam jest ;D a mi trzeba takiego hacka

Dobra gps działa wszystko pięknie ładnie tylko jak jak nawalam w ludzi z nada i z broni to nie odejmuje hp a mam tylko opcje włączone radar gps enemy tags, health....

Może mi ktoś powiedzieć czego tak mam ??

www.footballteam.pl zapraszam Serwer 1 moje ID 75513 Poleć mnie przy rejestracji fajna gra :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...