Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hecarim + Blitzcrank

aizen1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdole ale chujostwo ja z moim bratem wpisalismy w tym samym czasie i on dostal a ja nie... co to ma byc :c Wpisywalismy 28 sierpnia ... TO NIE FAIR DAWAC MI SKORKI DZIFKI

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ja wpisałem najpierw 12 cyfr potem się skapnąłem i wpisałem 6 cyfr i 6 liter i dostałem .

@up

Może wypełnialiście z tego samego ip i tylko 1 osoba dostanie

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

moze ktoś wyjasnic o co chodzi? wpisze byle jaki kod i dostne skiny? (tak jestem tepy i nie chce mi sie czytac tematu akurat mi sie gra laduje) moze ktos odpowiedziec? :)

już po fakcie, jesteś trochę spóźniony ;) Już nie da rady ich zdobyć za darmo, chyba że ukraść:-D

Opublikowano

WTF !! HAHA ! Też dostałem 2 skiny. Riot Blitz i Arcade Hec ;D Nie było mnie na gamesconie i wpisałem byle jaki kod. Wpisałem ok. 7 cyfr i 5 liter ;D

Opublikowano

znajomy pisal do supportu do konca wrzesnia beda dodawac skorki tylko tym co byli na gamescom po kodach ktore rozdali o osoba ktore maja skorki z buga zostana one zabrane do konca wrzesnia

tak wiec nie ma sie co cieszyc :)

Opublikowano

Powinni ten bug od razu naprawić, a nie teraz zabierać skiny.

niby tak ale dla mnie slusznie robia zabierajac bo za co maja dostac za darmo Ci co nie byli na gamescomie ani ich nie kupili

nie prawdaz ze to nie sprawiedliwe

a tak btw taki bug mogl sie kazdemu przydarzyc

Opublikowano

Sam to napisałem widząc ten temat i mi napisali że w nawet dzisiaj je zabiorą i konta które wpisały ''troll kod'' zostaną zablokowane na tydzień ale ja i tak w to nie wierze bo to groźba ''POLSKIEGO SUPPORTU''

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

niby tak ale dla mnie slusznie robia zabierajac bo za co maja dostac za darmo Ci co nie byli na gamescomie ani ich nie kupili

nie prawdaz ze to nie sprawiedliwe

a tak btw taki bug mogl sie kazdemu przydarzyc

No tak, ale to ich błąd. To ich niedopatrzenie, które mógł wykorzystać każdy.

Opublikowano

No tak, ale to ich błąd. To ich niedopatrzenie, które mógł wykorzystać każdy.

uwierz mi że nie musieli :)

ta akcja była tylko dla tych do byli na Gamesconie a nie jakieś fake kody wpisywać.

Opublikowano

Dokładnie jak ja bym się takim czymś zajmował to bym zrobił tylko potwierdzenie czy byłeś na gamescomie a po potwierdzeniu *boom* kod potwierdzający nie wpisałeś kodu banik

Dyscypliny by się trochę przydało niektórym a nie cieszą się że komuś z gamescomu podpieprzyli skina wielke GZ ...

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

uwierz mi że nie musieli :)

ta akcja była tylko dla tych do byli na Gamesconie a nie jakieś fake kody wpisywać.

Wystarczyło zrobić tabelę w bazie danych, pola: kody (wszystkie z Gamescomu), użycie (true/false) - oszukanie systemu bez prawdziwego kodu byłoby niemożliwe.

Opublikowano

a dajcie jakieś info że usuną te skiny albo coś wklejcie co napisali jakies potwierdzone a nie mój kumpel pisał i mówili to i to

Bywalec
Opublikowano

Również wpisałem fake kod i dostałem za darmo blitza, hecarima + skiny, jeżeli będą zabierać zabiorą mi tylko skiny, czy postacie też ?:>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...