Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FreeBuild czy Survival/Factions..?

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepiej?

• FreeBuild
      1
    • Survival/Factions
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie do was ponieważ nie wiem jaki serwer wybrać FreeBuild czy Frakcje..

Co by się znajdowało na :

# Factions

* Autorski plugin na gildie (cuboid 50x50 tagi gildi nad głową oraz na chacie).
* Ochrona graczy na 30 minut.
* Zniszczenie wody/lavy/obsydianu poprzez TNT.
* Za osiągniecie 100 lvl'a dostaje się 3 serduszka.
* Nowy system dropu ze stone (po wykopaniu jakiejś rudy dostajemy pkt. dzięki którym na spawnie można wymienić za przedmity również działa fortune w kilofie)
* Nowe eventy (Polegają na tym że jest gigantyczna wyspa nie świat wyspa ma gdzieś 500x500 gracze muszą szukać admina , kiedy już znajdą dostają określoną nagrode)
* 100% zabezpieczenia wszystkie luki zostały załatane dzięki którym nie będzie włamu posiadamy technika który właśnie pisze plugin na to aby nie było żadnych przykrych sytuacji i oczywiście strona,ranking itp.

#FreeBuild

*Nowa komenda /wystaw [ilość] [cena] ta komenda wystawia przedmiot który możemy kupić na stronie serwera.

* Komenda /kup [nazwa,id] [ilość] można kupić dany przedmiot za pomocą komendy.

* Aby dostać działke przeba mieć 15 drewna kiedy uzbieramy wpisujemy /dzialka zamow po czym nas teleportuje do dzialki.

* Mapa creative aby dostać się na nią potrzebujemy 500 monet po czym wpisujemy /creative
* System zabezpieczeń przed atakami.

* Co tydzień o godzinie 12:00 wyświetla się kod który możemy zamienić na vipa komendą /vip [kod] Kod jest jedno razowy.

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

FreeBuild byłby najciekawszy, z tego powodu iż serwerów SV+Gildie jest od groma...

Co do SV+Gildie

Istnieje taki serwer z tymi dodatkami co ty podałeś ;)

Opublikowano

Podoba Mi się pomysł z FB, a dokładniej z wystawianiem przedmiotów na stronę serwera ! Zagrał bym na tym FB niż Factions.Zależy też od ilości slotów

Slotów będzie 150 ;-)

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Podoba Mi się pomysł z FB, a dokładniej z wystawianiem przedmiotów na stronę serwera ! Zagrał bym na tym FB niż Factions.Zależy też od ilości slotów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...