Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][disconnect.pl] Błąd na błędzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj kupiłem serwer na hostingu: disconnect.pl

Oczywiście z początku myślałem że są porządni i oferują dobrą jakość. Może i tak jest.

Instaluje za pomocą ich panelu slinik craftbukkit. No dobra. Robię wszystko poprawnie lecz pierwszy problem consola zbugowana. Drugim było to że pliki craftbukkita się nie pojawiały.

Udało mi się to naprawić. ALL zrobiłem lecz zaczął się nowy problem ponieważ serwer samoczynie się restartuje, wyłancza. Może bym i to przeżył ale [cenzura] z online-mode:false zmienia się na true. Sam mam konto premium ale admini już go nie posiadają :/ Robiłem praktycznie wszystko. Właśnie napisałem do Suportu a jak na razie się was pytam. Nie mam ustawionego nic w charmonogramie zadań.

Opublikowano

Nie masz gdzieś w ustawieniach panelu opcji online-mode?

Nie w server.properties, bo ten może się jakoś automatycznie uzupełniać.

Zbuduj z nami naszą własną przystań...

Opublikowano

Ja mam u nich serwer od 6 dni robię serwer pvp ;) 100mb ramu na slot wszystko ładnie jest wczoraj mieli problem z serwerami OVH czy jakoś tak i po 40 minutach został on naprawiony, prosiłem admina o zmianę portu dla serwera 10 minutek i nowy port był :) więc ja nie wiem czemu wy macie jakiś problem ;).

Opublikowano

ahhh... Dobrze już wiem czemu. Ponieważ ja ustawiałem motd serwera tak jak robi się to w pliku serwer.propertians Mój błąd xD. czyli no wiecie z tymi ukośnikami i liczbami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...