Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowa rasa/klasa

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rasa żadna nie dojdzie bo już doszła : Drow , słoneczny elf i księżycowy elf ale księżycowego można kupić tylko za złotówki ;)

Opublikowano

Chodziły jakiś czas temu pogłoski o nowej postaci dystansowej jaką miał być archer, aczkolwiek zmieniane pod nią musiały być cechy rasowe np elfów bądź stworzona jakaś nowa rasa, która nadawała by się do gry nią jako archerem...

Więc póki co nie zanosi się raczej na nowości tego typu gdyż ostatnio był już spory rework klas postaci.

Opublikowano

up i 2x up wasze pojęcie o news'ach jest zerowe w tej chwili są 4 rasy nowe czy stare jak kto woli drow, słoneczy elf darmowe i płatne z pakietu bohater północy i fury of the feywild nieco różniące się od wymienionych, a co do nowej rasy czy klasy ma wyjść kolejny duży dodatek w grudniu być może szybciej, który wprowadzi coś nowego jednak puki co mało szczegółów na ten temat, jak chcecie być na bieżąco to co wtorek o 19 na streamie są takie informacje :)

Opublikowano

up i 2x up wasze pojęcie o news'ach jest zerowe w tej chwili są 4 rasy nowe czy stare jak kto woli drow, słoneczy elf darmowe i płatne z pakietu bohater północy i fury of the feywild nieco różniące się od wymienionych, a co do nowej rasy czy klasy ma wyjść kolejny duży dodatek w grudniu być może szybciej, który wprowadzi coś nowego jednak puki co mało szczegółów na ten temat, jak chcecie być na bieżąco to co wtorek o 19 na streamie są takie informacje :)

Ohh ... przepraszam nie powiedziałem o jednej nowej rasie ... No wiesz nie mam pojęcia o news'ach dziwne , gdyż siedzę na forum i od nie dawna oglądam stream'y .Ty nie bądz taki hop siup i wszystko wiedzący .

Opublikowano

To słabo oglądasz stream'y bo w ostatnim własnie mówił o nowej rasie więc po chuj piszesz i wprowadzasz ludzi w błąd że nowej rasy nie bedzie?

Opublikowano

To słabo oglądasz stream'y bo w ostatnim własnie mówił o nowej rasie więc po chuj piszesz i wprowadzasz ludzi w błąd że nowej rasy nie bedzie?

Ja robię ludzi w błąd? żałosne tak jak ty . Napisałem to 31 sierpnia a ostatni stream był nie dawno więc nie robię ludzi w błąd.Wtedy nie było mowie o nowej rasie więc się zamknij i patrz kiedy posty są napisane ! .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...