Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motorower do 1200zł

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę kupić motorower do 1200zł myślę nad simsonem s51, nie podawajcie mi skuterów, bo moim zdaniem to są jeżdżące kible... (nie chcę urazić ludzi jeżdżących skuterami to tylko moja osobista opinia).

Jeszcze możecie podawać mi inne modele myślałem też nad "podróbą" Jawki, Rometem ogarem 200, lecz on jest podobno bardzo awaryjny, i wiece gdzie można zrobić w województwie mazowieckim prawko AM?

I jak będziecie mi podawać linki do serwisów aukcyjnych proszę o podawanie tylko pojazdów z województwa mazowieckiego.

Opublikowano

@odświeżam

@pytanie do adminów co ile można odsiweżać?

Co 24h (nie jestem modem)

Chodzi Ci o motor który można zarejestrować czy ogólnie taki żeby tylko pojeździć (ryzyko) :) ???

41196912334212939960.png

Opublikowano

Chodzi mi o legalne pojeżdzenie mieszkam na wsi ale jednak, nie będę jeżdził tylko po polach tylko też po drodze właściwie głównie po drodze. I coming mogę wiedzieć ile dałeś za swojego i w jakim był stanie ja znalazłem bardzo ciekawy egzemplarz za 1000zł w siedlcach

@edit i da się przerobić w łatwy sposób takiego smisonka na wersje szosową z enduro?

Opublikowano

Wersje enduro simsona to i tak były robione tylko dla wyglądu, bo przecież w cięższym terenie takim sprzętem nie da się pojeździć.

A teraz oryginalne enduro są w cenie, więc nie warto ich przerabiać.

// Pokaż mi tego co znalazłeś.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Jak chcesz kupić simsona to za nic w świecie nie bierz uszkodzonych lub wymagających remontu. Mój stał 7 lat ok. w garażu. Po wyciągnięciu go wszędzie był brut, wiekszość do wymiany etc. Poniosłem jakieś 700zł + , zatem nie warto nic w kiepskim stanie kupić ;)

21515.jpg

Opublikowano

Witam autora. Jestem posiadaczem Simsona S51 4 biegowego. Polecam, dlaczego? Dlatego, że na przyśpieszeniu biore każdy chiński skuterek. Chiński do wyprzedzenia bez problemu. A w prędkości simson jest podobny do markowych skuterów. Jednak ja dałem za swojego ciut więcej. Za 1200 zł nie wiem czy kupisz dobrego sima. Chodź kolega trafił ładny okaz za 1200zł.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Również polecę Simsona, kiedyś miałem, genialny. Szczególnie, że mieszkam na wsi, a wiadomo, często są skróty przez pola :) Niestety już nie mam :x

Opublikowano

No właśnie znalazłem dwa dobre egzemplarze za 1000 zł, obydwa są w Siedlcach i nie długo będę jechał je obejrzeć. I wam wszystkim wielkie dzięki za pomoc i jaką on ma prędkość max?

Opublikowano

Simson? Zależy w jakim stanie, ale kumpla simson na nowym tłoku reszta seria cisnie jakies 60/ 70 w porywach na prostej a z gorki 80.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...