Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gothic 3, wczytywanie.

WiarygodnyNie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Gdy dajmy na to zginę w G3 i chcę wczytać grę to gra mi się wyłącza, dzieje się to tylko wtedy jak chcę wczytać, w innych wypadkach nie. Mam zainstalowanego Quest Packa 4.2, Content Moda 2.6.1 i patch 1.75.14. Trzeba pogrzebać coś w ustawieniach, a może plikach ? Proszę o szybko pomoc.

Pozdrawiam ! :)

76561198054704425.png

Opublikowano

Witam !

Gdy dajmy na to zginę w G3 i chcę wczytać grę to gra mi się wyłącza, dzieje się to tylko wtedy jak chcę wczytać, w innych wypadkach nie. Mam zainstalowanego Quest Packa 4.2, Content Moda 2.6.1 i patch 1.75.14. Trzeba pogrzebać coś w ustawieniach, a może plikach ? Proszę o szybko pomoc.

Pozdrawiam ! :)

Skopiuj pliki zapisu i zainstaluj wszystko od nowa. Możliwe, że problem jest spowodowany niekompatybilnością któregoś z modów. Mody są przeznaczone do polskiej wersji? Z tym niektórzy mają problem czasami. Daj znać czy gra w wersji 1.75 z samym QP powoduje taki problem. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Skopiuj pliki zapisu i zainstaluj wszystko od nowa. Możliwe, że problem jest spowodowany niekompatybilnością któregoś z modów. Mody są przeznaczone do polskiej wersji? Z tym niektórzy mają problem czasami. Daj znać czy gra w wersji 1.75 z samym QP powoduje taki problem. :)

Dobra, przeinstaluje teraz wszystko, jeśli chodzi o Content Moda to on nie jest chyba na wersje polską ale wszystko działa.. tylko to wczytywanie.

76561198054704425.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...