Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

RobinHoodZgreds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie bo pobrałem sobie world of warplanes i mogę mieć konto z wota i wiec tylko ze jak kupie premke na wobie to i na warplanes bede mial i czy tak samo jest z goldem . Bo mam 7tys golda i jak wykorzystam tego golda na warplanes to na wocie tego golda bede mial ?

Opublikowano

Witam :)

Już spieszę z wyjaśnieniem :) Unifikowane konto premium można zakupić w sklepie dowolnej gry Wargaming.net w ten sam sposób, w jaki można teraz nabyć standardowe konto premium. Różnica polega na tym, że korzyści płynące z konta premium (50% więcej kredytów i doświadczenia oraz lepsze garaże) będziecie czerpać we wszystkich grach!

Na przykład, gdy kupisz konto premium w World of Tanks, zostanie ono automatycznie aktywowane na ten sam okres w World of Warplanes. Po premierze World of Warships Twojekonto premium będzie obejmowało również tę grę, a także wszelkie przyszłe tytuły wydane przez Wargaming. A co najlepsze – cena konta premium nie ulegnie zmianie. Dodatkowe korzyści z nim związane otrzymasz w tej samej cenie, co konto premium w World of Tanks!
Dodatkowo mam wspaniałą wiadomość dla graczy a mianowicie : Podczas drugiego etapu testów otwartej wersji beta World of Warplanes gracze będą mogli zakupić zunifikowane konto premium za żetony zdobyte podczas bitw powietrznych. To świetna okazja, aby otrzymać dostęp do konta premium w World of Tanks w zamian za pomoc w testowaniu World of Warplanes, bez ponoszenia dodatkowych kosztów.
Mam nadzieję, że pomogłam :)
Pozdrawiam
Wargaming PL Ambassador Jasysae

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...