Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4] Skyblock Wars [200 SLOTÓW] [POLSKI PINGWIN!] [YOUTUBERZY] [WOJNY] [RANKING] [UNIKALNE SYSTEMY] [DUNGEONS] [BOSSY] [NAGRODY] [PIERWSZY TAKI SER

.:: ANDROID ::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A drop z stona będzie ? i exp ?

PS. dodajcie drop prosto do eq to ludzie bardzo lubią i myślę że się im to spodoba :O

Tak, dodatkowy drop z stone będzie. Będzie można go sprawdzić komendą /drop

Wykopane bloki także będą leciec prosto do ekwipunku : )

dawaj start jutro o 10:00 czekam na start jutro

Niestety start nie odbędzie się o tej godzinie.

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już kocham ten serwer! :) Na pewno zagram, no i idea bardzo mi się podoba! Boskie, jest w końcu coś warte uwagi, a nie serwery z generatorów -.- Na pewno przybędę <3

Opublikowano

Zagram ale troche sie boje ze znow na darmo czas zmarnuje, mysle ze nie bedzie tak jak z poprzednim serwerem ,upadl bez przyczyn ,Pozdrawiam

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

@UP

"Poprzednie" serwery padły z powodu administracji PG. Teraz administratorem jestem tylko ja i tak zostanie na wieczność. Nie ma szans, żeby serwer padł za miesiąc, pięć czy dziesięć : > Jeżeli już to nowa edycja po kilku miesiącach, jak to bywa na większości serwerów : ) Póki co nie macie się o co martwić, bo mam zaplanowane rozwijanie serwera przez kolejne 4 miesiące oraz dodawanie do niego wielu nowości, których nie ma na żadnym innym serwerze :3

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...