Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technikum

mattom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest ktoś tutaj na forum, co był lub jest w Technikum Morskim w Kołobrzegu? Czy ciężko się dostać, jak z nauką, atmosfera itp.?

Opublikowano

Jak ktoś ma problem z nauką w technikum to sugeruję zawodówkę.

Jak nie dostaniesz się na to, co chciałeś to idź na inny (gorszy) i przepisz się. Tak na studiach robią. Krakowiacy pierwszy rok historii zaliczają, a potem lecą na Warszawę, żeby się z nich śmiali wykładowcy. :)

inb4 technikum ma wyższy poziom niz liceum

Opublikowano

Po technikum masz maturę :) W każdym technikum jest ciężko , czy ciężko się dostać zależy od osiągnieć i umiejętności ! Pzdr !

@down,

Myślałem, że to oczywiste dla osób, które się do technikum wybierają ! :D

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Po technikum masz maturę :) W każdym technikum jest ciężko , czy ciężko się dostać zależy od osiągnieć i umiejętności ! Pzdr !

i zapomniałeś o dyplomie i tytule technika

9368_gold.png

Opublikowano

Osobiście mieszkam w kołobrzegu oraz szkoła morska była jako pierwszą na liście.. dostałem się nie trudno bo przyjmowali od 60 punktów czyli banalny poziom. Jednak przeniosłem się do innego technikum ze względu na to że po prostu się tam nie widziałem. Co o szkole, w środku naprawdę ładna, boisko jest, mam znajomych którzy chodzą i nie jest im tam aż tak trudno jak na ich poziom.. A co do miejsc to powinny być spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...