Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odzyskanie konta, epicka pomoc supprotu -,-

mixer21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=123289

jednak sie da

co do wcześniejszego pytania

wystarczy zmienic język na Angielski pod Regionem aby poszło to do Angielskiego supportu?

Opublikowano

Na jakąś mało pomocna osobe trafiłaś, najpierw mi koles wyslal link na email na ktorym konto bylo zakladane (do ktorego dostepu nie mialem), a po tym jak napisalem,. ze nie mam do niego dostepu, kazal mi napisac jeszcze pare danych i wyslal mi nowy link do wygenerowania nowego hasla, na podany przezemnie email, proboj dalej, napewno ci pomoga.

Opublikowano

Z góry przepraszam za odkop

Chciałem tylko dać znać osobą którzy mają podobny problem lub bedą mieli w przyszłości(oby nie) konto da sie odzyskać , wystarczy napisać do Angielskiego supportu, szybko sprawnie i przyjemnie :)

jeżeli chodzi o poważne sprawy olejcie Polski support

Opublikowano

Ta pamiętam, że napisałem, iż potrzebuję 13rp oraz o rp, których nie mam (długa historia)

Polski support mi odpisał na połowę pytania czyli na to, że 13 rp mi dadzą jak im dam postać narysowaną,

no to ok wysyłam im postać a potem napisałem co z sprawą z brakującym rp

to mi odpisali, że RP będzie na moim koncie po 5min, i tyle xD

Teraz z sprawą z RP piszę do eng supp, dzięki.

Opublikowano

To se przypomnij. Zachęcam kanał z wróżbitą Maciejem, on ci powie co masz zrobić.

Sram na to jak ktoś se pasu zapomina, pewnie support tez.

pisałem o poważnych sprawach a nie z jakimiś i rp

Polski supprot do niczego sie nie nadaje.

ewentualnie takie badziewne sprawy jakie miałeś Ty.

ogólnie mieli wszystko w dupie, co chwile inna osoba mi odpisywała zero pomocy (albo nie maja uprawnień aby coś konkretnego zrobić np w mojej sprawie) to w sumie na chuj jest ten supprot.Przyczepianie sie do wszystkiego.

Z angielskim supportem poszło szybko napisałem im 2 wiadomości i nastepnego dnia miałem zmienione hasło wysłane na inny email (niż te na które założyłem konto)

już nie musze sb przypominać, sraj dalej tylko potem Twoja mama znów bedzie ci musiała zmieniać pieluche

w biedronce ostatnio Johnson Baby były to se 3 packa kupiłem
Przyczepiłeś się to tego, a to nie jest znaczenie dosłownie...
Chyba że głupi jestes :/ jak tego pojąć nie umiesz xD.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Ta pamiętam, że napisałem, iż potrzebuję 13rp oraz o rp, których nie mam (długa historia)

Polski support mi odpisał na połowę pytania czyli na to, że 13 rp mi dadzą jak im dam postać narysowaną,

no to ok wysyłam im postać a potem napisałem co z sprawą z brakującym rp

to mi odpisali, że RP będzie na moim koncie po 5min, i tyle xD

Teraz z sprawą z RP piszę do eng supp, dzięki.

pisałem o poważnych sprawach a nie z jakimiś i rp

Polski supprot do niczego sie nie nadaje.

ewentualnie takie badziewne sprawy jakie miałeś Ty.

ogólnie mieli wszystko w dupie, co chwile inna osoba mi odpisywała zero pomocy (albo nie maja uprawnień aby coś konkretnego zrobić np w mojej sprawie) to w sumie na chuj jest ten supprot.Przyczepianie sie do wszystkiego.

Z angielskim supportem poszło szybko napisałem im 2 wiadomości i nastepnego dnia miałem zmienione hasło wysłane na inny email (niż te na które założyłem konto)

To se przypomnij. Zachęcam kanał z wróżbitą Maciejem, on ci powie co masz zrobić.

Sram na to jak ktoś se pasu zapomina, pewnie support tez.

już nie musze sb przypominać, sraj dalej tylko potem Twoja mama znów bedzie ci musiała zmieniać pieluche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...