Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec wakacji

sebek848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

za 2 dni koniec wakacji i znowu te wstawanie o 7 rano;)

Cieszycie się że idziecie do szkoły bo ja akurat tak bo w końcu ostatni rok w "gimbazie"

No i wymarzone technikum informatyczne piszcie czy się cieszycie czy nie ;)

Opublikowano

Nie, bo będę miał testy xD

Ja też będe miał testy i nie nażekam bo w końcu koniec nie cierpiącej szkoły ;D i ide do technikum informatycznego gdzie informatyka to moje hobby więc bardzo się ciesze ;)

Opublikowano

Ja też ostatni rok w gmibie i trochę się ciesze a trochę nie. Cieszę się dlatego bo koniec gimnazjum a nie cieszę się bo... koniec gimnazjum i będę się musiał z niektórymi osobami pożegnać a miałem nawet fajną klasę z niektórymi osobami znałem się od 1 klasy podstawówki więc trochę szkoda. Testy jak testy, pytania będą proste ale ułożone w dziwny sposób, nie przejmuje się nimi bo słyszałem że nawet ułomy sobie z nimi radzą. Jak ktoś wstaje o 7 rano to ma fajnie, ja niestety wstaje o 6.

Bywalec
Opublikowano

Ja tam się cieszę, że w końcu idę do nowej szkoły <nowe wrażenia, osoby itp>.

Bah ja wstaję o 7:30 c:

Opublikowano

Ja też ostatni rok w gmibie i trochę się ciesze a trochę nie. Cieszę się dlatego bo koniec gimnazjum a nie cieszę się bo... koniec gimnazjum i będę się musiał z niektórymi osobami pożegnać a miałem nawet fajną klasę z niektórymi osobami znałem się od 1 klasy podstawówki więc trochę szkoda. Testy jak testy, pytania będą proste ale ułożone w dziwny sposób, nie przejmuje się nimi bo słyszałem że nawet ułomy sobie z nimi radzą. Jak ktoś wstaje o 7 rano to ma fajnie, ja niestety wstaje o 6.

Ja mógłbym wstawać o 7:45 gdybym był spakowany dzień wcześniej i gdyby lekcje były odrobione ;D a tak jak nie mam lekcji to czasem wstaje o 6:30 ;D

Opublikowano

Ja mógłbym wstawać o 7:45 gdybym był spakowany dzień wcześniej i gdyby lekcje były odrobione ;D a tak jak nie mam lekcji to czasem wstaje o 6:30 ;D

Kto odrabia lekcje w gimbazie?

@Topic

Nie cieszę sie, wakacje trwały zbyt krótko.

Opublikowano

Kto odrabia lekcje w gimbazie?

@Topic

Nie cieszę sie, wakacje trwały zbyt krótko.

Z tym to się akurat mogę zgodzić bo te wakacje wyjątkowo ekspresowo mineły ;)

Opublikowano

Z tym to się akurat mogę zgodzić bo te wakacje wyjątkowo ekspresowo mineły ;)

Szczególnie jak strzała mineły dwa ostatnie tygodnie sierpnia :\

Wrzesien i szkola wszystko wraca do normy oprocz nowej szkoly i klasy :D

Opublikowano

Ja jeszcze 2 lata, potem Liceum Sportowe i AWF, ale dam radę.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

Ja zapewne jestem jednym z najmłodszych użytkowników tego forum xD. Więc nie ciesze się ponieważ

1. Idę do 6 klasy, a więc ostatni rok z moją zajebistą klasą :c.

2. Znowu nauka, odrabianie lekcji wstawanie o 7.

3.Brak czasu na grę w piłke, na lapku itp.

A ciesze się, ponieważ:

1.Znowu zobaczę swoich znajomych.

2.Nie będe się nudził jak w poniektóre dni wakacyjne.

3.Kolejne odpały itp :D.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Ja sie nie ciesze, 3 gim testy i trzeba wykazac sie z jak najlepszej strony "(czyli trzeba sie kuc) aby nie kopac dołów za narne grosze"

2 lata później sie dowiesz ze niepotrzebnie sie stresowałeś tymi banalnymi testami..

Ja 2 tech zacznie sie 3/4 lekcji na pracowni to tak jakbym byl w pracy a nie szkole więc wystarczy ze bede uwazal na lekcjach a 2 polowa dnia leniuchowanie jak na wakacjach ;d

Opublikowano

7:15 ? ;__:

a co ja mam powiedzieć. Trzy razy na 7:30 w tygodniu do szkoły, gdzie na dojazd trzeba liczyć około 40-45min więc trzeba wstawać koło 6..

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Wiadomo, szkoła ja szkoła, ja akurat 3 gimnazjum, testy, sprawdziany itp. Dobrze było w wakacje, lecz nie mogą trwać wiecznie. :)

Ja to samo 3 gimnazjum testy sprawdziany ;D

Opublikowano

A może byś się umył brudasie jebany, bo umycie się, zjedzenie sniadania i ubranie się i dojście do szkoły nie zajmuje 15 min tylko +30-40 min

Opublikowano

Jak wy narzekacie na gimnazjum, to zobaczycie maturę. Jak narzekać będziecie na maturę to najlepiej nie idźcie dalej. =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...