Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Żegnaj brązie !

Ogolone Jajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boostowane konto zawsze spoko. Powinieneś być już dawno w bronze V, tam twoje słuszne miejsce :)

Gratuluję osobie która boostowała to konto, takie retarda do silvera wycarrować O_o

Opublikowano

ticket do supporta wyslany odnoscie boostowania

@topic

gz srebro tak trudno je wbic samemu

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

ticket do supporta wyslany odnoscie boostowania

@topic

gz srebro tak trudno je wbic samemu

No widzisz, sam pewnie siedzisz w brązie i zazdrościsz innym co wyjdą. Wiesz o tym, że jak gram z kolegą to nie jest boostowanie ? Powiedz mi co ci tam riot napisał chłopcze. Widzę, że dużo osób ma tutaj ból dupska o to, macie się o co spinać naprawdę. Widać, kto tutaj tak lubi kablować. Oby w realnym świecie też was tak wjebali ;) Panie na S się nie odzywaj bo za udzielanie konta innej osobie aby sobie grała czarnuchem też jest ban :)

Opublikowano

No widzisz, sam pewnie siedzisz w brązie i zazdrościsz innym co wyjdą. Wiesz o tym, że jak gram z kolegą to nie jest boostowanie ? Powiedz mi co ci tam riot napisał chłopcze. Widzę, że dużo osób ma tutaj ból dupska o to, macie się o co spinać naprawdę. Widać, kto tutaj tak lubi kablować. Oby w realnym świecie też was tak wjebali ;) Panie na S się nie odzywaj bo za udzielanie konta innej osobie aby sobie grała czarnuchem też jest ban :)

Widać kto ma bol dupy, tak cię podniecilo tym Silver v z którego nie wyjdziesz, ze zapomniałeś o czym ty wgl piszesz. Oni to dla beki pisza

Powodzenia btw,mam nadzieje ze wyjdziesz z silvera i zasilisz szeregi diamondow

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

b22e6a5d4872eb7f.jpg

Zawsze dobry.

@topic

gz kolegi.

To było pytanie .... użyj muskkkuuu

Nie zazdroszczę mu bo mam golda ..

ahri.png

Sygna by Nyshix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...