Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GP

Tworu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Grałem kiedyś w Aiona i teraz postanowiłem powrócić :) Gram od wczoraj 20lvl strzelcem. Teraz pytanie do was, czy istnieje możliwość zarobienia na GP przy koncie starter?? Jeśli jakiś sposób istnieje, to proszę o rady, jak tego dokonać i mniej więcej do jakiego lvl powinienem na niego uzbierać :)

Opublikowano

Zależy od serwera/frakcji. Mam tu na myśli, że w każdej społeczności koszt GP może być inny. Wg mnie koło 35-40 lvla powinno Ci starczyć, na serwerze Barus z tego co kojarzę w Asmo cena jest około 20kk, w Elyosach około 30-40kk.

Opublikowano

Nom tak do 40 lvl powinno się uzbierać na GP, nie wiem jak u Asmo (myślę, że 5-10kk trzeba doliczyć), w Elyosach już chodzą po 40-45kk

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Ceny GP od wejścia 4.0 wzrosły około o połowę na wszystkich serwerach. Na Nexusie były po 60-70kk, teraz są 90-100kk.

Opublikowano

Ceny zależą tylko i wyłącznie od tego ile osób zdecyduje się sprzedawać i czy będą się przebijać w dół kto pierwszy sprzeda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...