Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Damage Hack

Junior18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też myślałem , że nie masz takiego hacka ale widziałem kiedyś jak ninja zabiła żółwia zasadzka hmm ? ;d Może i jest gdzieś "utajniony" xD

Opublikowano

Jeżeli nie ma takiego hacku to wytlumaczcie mi dlaczego Ninja Archer walneła mnie ze strzały 72k ? kryt ? przeszywka ? w Szamana ktory ma 947 defa gdzie nikt na serwie nie osiąga takich wynikow a luk miala na 65lvl. Pozdrawiam

P.S Jak ktos ma link do platnego też przyjme :)

EDIT.

To nie server hamachi tylko global pozdrawiam :)

Opublikowano

@Up

Straszne. Mi na fylongju s2 walnął chinol z duchowego i miałem 155 1558 na minusie hp. A miałem na początku 56k hp. Czyli ponad 200kk walnął. A i miałem 1300 defa bo bez silnego.

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

ja na sdlongju srv2 na moim helerku wojó tyrałem po 60-75kk ale mi go okradli :/ więc nic trudnego (oczywiście mówię o wojach tak do 75-80 lvl bo później robią już sobie trochę abs )

Opublikowano

Według mnie taki hak nie istnieje , gdyby istniał , rozwaliłoby to całą społeczność metin , nawet gdyby był płatny i po łacinie to i tak by ludzie robili wszystko , żeby go mięć , używać i co to by była za gra gdybyśmy się walili po 100000000000kkkkk HP na hita? co za przyjemność z expienia?

Wyobrażacie sobie to uczucie gdy bierzecie Czerwonego Smoka na hita? Beznadziejne.

Pozdrawiam

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

MPC forum takiego hacka nie posiada ^^

close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...