Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile zajmie mi expienie ?

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mym pytanko ile zajmie mi expienie z 61 lvla do 68 w v2 surą wp ok. 750 defa.

Będę expił z buffką na poziom, z księgami lidera i mam pdka na 2h.

Prosiłbym napisanie przybliżonego czasu w godzinach.

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

tylko 1

Raczej nie dam rady dropić pd'ków na tym lvlu

Opublikowano

Właśnie się zastanawiam nad tym, ponieważ z księgami lidera - łącznie mam ich na 7h nie było by szybciej w pt ?

Opublikowano

Jeśli to nie jest Monastyr, Solar, ani Feniks, to raczej będziesz mógł bez przeszkód expić. W przeciwnym wypadku, musisz liczyć się z wbijaniem na spota, ksuciem od czasu do czasu, etc.

Opublikowano

jak modek powiedizał jak dużo ludu na serwerze to z chęcią znajdzie się ktoś kto ci zksuje a potem ty spota znaleść nie możesz bo all pozajmowane. Jak na serwerach gdzie ludu nie ma nie będzie tego problemu.

Opublikowano

Zależy, możesz napotkać całą masę problemów - ktoś ci wbije na spota, ktoś ci zacznie przeszkadzać, weźmy że będziesz pisał z kimś na PW, co może spowodować tracenie kilka sekund na odpisanie, mogą być lagi, może być wyłączony serwer, może Ci się odechce expić itd. :D

Dodatkowo, ja expiłbym bez PT.

Bez żadnych przeszkód zajmie Ci to jakieś dziesięć godzin, jak już spotkasz jakieś problemy to może nawet z 15 godzinek.

Opublikowano

Wszystko zalezy od eq , którego nie opisales ponadto takze miejsca danego spota itp , ja expilem postacie np do 70lv w 5-6h , jak juz wspomnialem wszystko zalezy od tego na jakim spocie expimy z jakim eq , z pereynkami itp.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Poza tym nie bądź głupi i exp z buffką. Wiele osób woli wbić najpierw 75 główną, a potem doexpiać szamankę przed grotą.

Strata czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...