Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z YouTube

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem i na wstępie nie wiem czy dobry dział jak nie to prosze o przeniesienie.

Dzisiaj próbowałem dodać film na youtube zaznaczyłem wszystkie opcje w tym tą drugą opcje z prawami autorskimi po dodaniu film jest zablokowany i mam konto na filmiki 15min ... i to nie dzieje się tylko jak wstawiam filmy gdy np wstawie swój poradnik o jakieś grze to też mam filmik zablokowany.. to zaczyna się robić denerwujące co mam zrobić żeby dobrze dodać film na yt?

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Tak na publiczny no żeby wszyscy go widzieli :D

Opublikowano

Jeżeli ma ponad 15minut to musisz dodać numer telefonu do konta aby ci odblokowali długość :)

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

no miałem to ale jak dodałem to mi go zablokowali i limit na 15 min :/

Opublikowano

Właśnie ci powtarzam. Musisz podać swój nr. tel ... tam masz pod wrzuceniem filmiku ... -> przedłuż swój limit czy jakoś tak !

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

omg.. mam to zrobione przez telefon po prostu jak go wrzuce co pisze że film jest zablokowany we wszystkich krajach z powodu czegoś tam z praw autorskich a zaznaczyłem to...

Opublikowano

Tak zaznaczyli mi tą muzyczke na początku filmu to Century coś tam, jeżeli to bym usunoł to dało by rade wrzucić bezpiecznie bo mam do wrzucenia nowy Horror Obecność :)

Opublikowano

@Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...