Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tak się bawi w srebrze.

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aa4ba1.jpg

W early farma, w late po 3/4 hp na hita vayne xD Z pasywa E mogłem zadać do 800 bonusowego dmg xD Jedyna wada thresha na adc to naprawdę niski attack speed ;[ Ponad 2,3k hp bez niczego na hp op, 140 armora xD

Opublikowano

Trochę biedna farma, ale grałeś Threshem, więc wybaczymy xD

Main acc/smruf?

farmiłem tylko do jakieś 20-25 minuty, potem zniszczyliśmy bot do inhibitora i później zamiast farmić to pushowaliśmy, baron etc. Najlepsza beka bo ja chicałem iść supporta a nie zauważyłem tego blitza i okazało sie że jesteśmy bez adc, to ja wziąłem masterki i runy pod ad i padali jak śmiecie dzięki mojej pasywce z E, vayne płakała jak podleciała do mnie na q żeby mnie ustrzelić a ja jej z 1 q wyjebałem za 8/10 hp ;D Dobre jest to, że składanie armora nic nie daje bo pasywka E daje magic dmg :D

@down

chce tylko gold żeby skórkę dostać ;d

Opublikowano

Trochę biedna farma, ale grałeś Threshem, więc wybaczymy xD

Main acc/smruf?

Co w tym biednego? na lcsach wyciskają po 300-350 ( nielicząc karthusów i wszystkiego czym farma to chwila ).

Nie widze nic nadzwyczajnego w threshu adc, jednak rzeczywiście, rzadko go widuje na tej pozycji. Powodzenia we wbijaniu czelendżera

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Polski ad carry, to jest to ;> Gość po oddaniu 4 killi ezowi stwierdził, że jestem noobem i postanowił zostawić mnie na bocie vs ez + zyra. Poszedł na topa, gdzie jeszcze bardziej sfeedował elise :) Niezły przykład jak jedna osoba potrafi zepsuć całą grę :) polaczki <3

42zkmz.jpg

Opublikowano

Lol przegrałeś przeciwko ez'owi który nie ma item wstydz się !

A tak na prawde dawaj do golda ;)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Taka jeszcze jedna fotka :D Hard carry ;P Mam nadzieję nie trafić w jakiś przepiękny lose streak jak kiedyś (20 gier, 3 dywizje w plecy).

8tbtcl.jpg

Lol przegrałeś przeciwko ez'owi który nie ma item wstydz się !

A tak na prawde dawaj do golda ;)

ez pewnie wszystko sprzedał na sam koniec :D

Robili z nami co chcieli :D

Już nie raz tak miałem :D Dlatego nie gram na supporcie ^^

nom, niestety trochę dużo zależy od kolegi/dzieciaka w teamie ;[

Opublikowano

No nie dziwie się jak przegrałeś z caitlynką, która na 2gi item robi huragan.

Powodzenia do golda przed końcem sezonu :)

Opublikowano

Od razu odświeżam ;D

Jestę suportę

xhzc0w.jpg

Możesz mi tylko powiedzioeć jak sie skin sprawdza? Wiem że do jutra jest z powodu PAX i mam go zamiar kupić..

Ja tylko blitzem supportuje, niczym innym nie musze bo nigdy lsat picka mam ale wolę jakiemuś d1 ustąpić linii :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@UP

nawet jest spoko tylko iblitz i tak lepszy, nic specjalnego w nim nie ma

gra pt. jak twój pro ad carry wygrywa gry przeciwnikom :D

sgwmi9.jpg

Bonćmy ope i nafeedujmy prawie wszyscy!

m6w50x.jpg

Opublikowano

Dam sobie głowę uciac ze skórki do hecy i blitza masz z buga strony gamescomu ;x mi skinów nie dali a brat dostał ;c

Pewnie kupił, jak ja Riot Blitza bo to obecnie będzie unikat, tylko dlatego go kupiłem . :)

Powodzenia w drodzę do.. golda?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pewnie kupił, jak ja Riot Blitza bo to obecnie będzie unikat, tylko dlatego go kupiłem . :)

Powodzenia w drodzę do.. golda?

mam z buga te skiny ;P Mam nadzieję że ich nie podpierdzielą :D

tia.. do golda, bo chce skórkę do elise :D Ale nie umiejące feedery mi to utrudniają ;) Akali na fizza 0/7/0, lucian (oczywiście przecinwy) 10/0 =.= :D Z 70 pkt do 16 spadłem xD Ale teraz wygrałem jedną eliską i mam 40 ;D

Dam sobie głowę uciac ze skórki do hecy i blitza masz z buga strony gamescomu ;x mi skinów nie dali a brat dostał ;c

trudno sobie nie dać uciąć głowy jak o tym pisałem w statusie i w temacie.. ;d

Opublikowano

Wiecie dlaczego tak bardzo nienawidzą polaków w internecie? Dlatego.

77mpie.jpg

Annie 1st pick, 0/10 w early game, ja byłem 1/0/10 i wyzywała mnie od noobów, idiotów.. nic innego tylko prem ban proszę ;)

Gdyby nie ten kassadin to by było easy win na linii nafeedowałem cait dobrymi grabami etc. ale oczywiście polaczek w teamie musi przejebać całą grę, czasami się zastanawiam jak ludzie wbili 30lvl skoro tak grają.

Opublikowano

kurwa... mieć 90 lp teraz mieć 40. dzięki jebane gówna z silvera. To jest kurwa żenujące, co gre jakiś team co kurwa robi laske staremu podacz gry, serio silver 1 to gorzsze gówno niż brąz 1000000000. Tutaj grają takie gówna że aż rage mi płynie wprost na klawiaturę... Nie ma to jak zajebisty ad ! Uselss że ja pierdole

webyqb.jpg
@Edit.
nie gram już w lola więc temat zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...