Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaySafeCard (Znów -.-)

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Idę do kiosku mówię że chcę PaySafeCard za 20 zł i mówi że nie rozumie. Tłumacze jej i mówię że nie ma. Potem idę do żabki - to samo. Potem do "marketu" osiedlowego. Myślała że to doładowanie do telefonu -.- Poradzicie coś -.-?

Opublikowano

Z idiotami się nie dyskutuje (w sensie, że sprzedawca, nie ty :p). Paysafecard jest mało popularny w twojej miejscowości i nie wiedzą co to jest. U mnie kioskarz coś tam wklepywał na tym ekraniku z 10 min aż w końcu mu się udało. Może w ogóle nie mają tych paysafe'ów w co szczerze wątpię, ale jak Ci się nie uda tego wytłumaczyć to masz jeszcze allegro.

Opublikowano

Witajcie. Idę do kiosku mówię że chcę PaySafeCard za 20 zł i mówi że nie rozumie. Tłumacze jej i mówię że nie ma. Potem idę do żabki - to samo. Potem do "marketu" osiedlowego. Myślała że to doładowanie do telefonu -.- Poradzicie coś -.-?

Hah dokładnie miałem tak samo u siebie :)

Jedna też myślała że to doładowanie.

Polecam Ci tutaj sprawdzić:

https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/wyszukiwania-punktow-sprzedazy/

Opublikowano

No bo w kiosku tego nie ma? U mnie jest w media expert.

Jest w kiosku, ale tylko w Ruchu bodajże. Drukują te kody normalnie paragonem. Sprawdź na stronie paysafecard czy w tych sklepach w których sprawdzałeś jest w ogóle możliwość kupienia doładowania.

Opublikowano

Za pół godziny idę sprawdzić jak zadziała to ... nw xD ale danke.

Nie wiem czy te sprzedawczynie takie tępe czy co xD

Opublikowano

ahha mam to samo, niby u mnie mozna kupic w 7 sklepach, obeszlem je wszystkie, a tylko w jednym wie o co chodzi i to jeszcze taka stara baba :D

Age is just a number :)

Opublikowano

Może po prostu nie mają podpisanej umowy w sklepie z psc? Większość nie wie co to jest. Powiedz, że to kod doładowujący, który można użyć w internecie. Prościej się nie da.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ps. Ja już nie sprawdzam na tej stronie... Byłem ostatnio w 4 punktach (tam gdzie zawsze kupowałem był uszkodzony terminal) to w jednym nie wiedzieli nawet, że mają PSC na sprzedaż a w tamtych już dawno PSC nie sprzedają...

Ps2. Ja zawsze kupuje w szkolnym sklepiku a w wakacje albo w sklepie osiedlowym niedaleko mnie a jeżeli tam nie ma (jak ostatnio nie mieli terminala) to kupuje na allegro.

سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ

1356956559-U784394.png

To ja - Krystian - ;)Geo - niewyżyty GM?

Opublikowano

To samo mialem na początku, też sprzedawcy nawet w sklepach których jest PSC do kupienia nie wiedzieli co to jest. Lekarstwem na to był ten sposób opisany na oficjalnej stronie psc w FAQ:

Wydrukuj instrukcję lub :

pl_pinprint.gif

sprzedażyi pokaż ją sprzedawcy w sklepie. Z pomocą tej instrukcji obsługi powinno udać Ci się zdobyć paysafecard.
Ponadto
prosimy o skorzystanie z przycisku opinii w wyszukiwarce punktów
sprzedaży i dodanie swojego zdania na temat danego sklepu. Na podstawie
wydanej przez Ciebie opinii będziemy mogli przeprowadzić kontrolę punktu
sprzedaży.

Opublikowano

Najprościej w takich sytuacjach jest wziać ze soba wzór kuponu ( można sobie ściągnąc na stronie) wtedy odrazu sprzedawca wie o co chodzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie na osiedlu babki ogarniają o co chodzi. Jak bylem w euro pierwszy raz to się mnie pytała czy napewno to chce, bo ludzie to kupują raz na miesiąc.

Opublikowano

U mnie stara baba w kiosku się pytała o okładkę ...

Na szybce powinno być najebane "Tu kupisz PaySafeCard", jak nie ma to nie kupisz w kiosku, ja byłem w centrum taki sklep

tez podchodzę i mowie poproszę psc a ona do mnie "a co to ?"

Opublikowano

Na szybce powinno być najebane "Tu kupisz PaySafeCard", jak nie ma to nie kupisz w kiosku, ja byłem w centrum taki sklep

tez podchodzę i mowie poproszę psc a ona do mnie "a co to ?"

U mnie nie ma najebane, a sprzedają.

Opublikowano

A u mnie jest najebane, a nie sprzedają bo kurwa nie wiedzą co to, można to zgłosić na ten stronie psc ?

Chyba tak, na stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...