Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę taniej - Superlux HD681, trochę drożej - Creative Aurvana Live. Oczywiście oba modele są bez mic (nie wiem czy chcesz). Osobiście poszłabym w Superluxy. Mają dokładny dźwięk, co jest plusem przy grach, a i muzyki na nich z powodzeniem posłuchasz, a mikrofon można dokupić oddzielnie (w 200 się zmieścisz).

#don't care

Opublikowano

Soundblaster tactic 3d alpha - 170zł a jakoś powala :) Sam je posiadam i nie narzekam. Płaski, długi kabel, możliwość wyłączenia/włączenia mikro i w sterownikach można bawić się głosem (możesz gadać jak fubu albo kobieta etc :D)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

AKG K514 MKII trochę tańsze niż 200 zł, ale mają bardzo dobry czysty dźwięk i są bardzo wygodne. Ja mam AKG K518 DJ, też mają dobry dźwięk, mocny bass, dobrze izolują, ale minusem jest to, że są bardzo niewygodne i trzeba rozciągać metalowy pałąk tak żeby nie uciskały. Sennheisery HD201 też są bardzo dobrymi słuchawkami, które również mogę ci polecić.

Opublikowano

AKG K514 MKII trochę tańsze niż 200 zł, ale mają bardzo dobry czysty dźwięk i są bardzo wygodne. Ja mam AKG K518 DJ, też mają dobry dźwięk, mocny bass, dobrze izolują, ale minusem jest to, że są bardzo niewygodne i trzeba rozciągać metalowy pałąk tak żeby nie uciskały. Sennheisery HD201 też są bardzo dobrymi słuchawkami, które również mogę ci polecić.

dopra odpofiedz

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Trochę taniej - Superlux HD681, trochę drożej - Creative Aurvana Live. Oczywiście oba modele są bez mic (nie wiem czy chcesz). Osobiście poszłabym w Superluxy. Mają dokładny dźwięk, co jest plusem przy grach, a i muzyki na nich z powodzeniem posłuchasz, a mikrofon można dokupić oddzielnie (w 200 się zmieścisz).

To + recabling cal'ów. Przy czym polecam bardzo cale, chociaż superluxy dają radę.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...