Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza postać na 1vs1

bikowalczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nunu bardzo dobry oraz Caitlyn

Buduj jaxa pod hybrydę

Kurwa ahahhaha nunu i cait ahahahah jebne :D

-Fiddle (najlepszy, jednak jak przeciwnik ma hard cc nie pickamy go)

-Nasus (stackujemy q i czekamy do late, te 1kdmg co 2.4 sec strasznie boli)

-Jax (topowy pick na champy które polegają na aa)

-Ryze (mag z mocnym combo i niezłym healem)

-Udyr (na masterki/ aatroxy full ad i tryndki)

Aatrox, który full ad dzięki healowi jest troche jak tank ;_;

Że co ku*wa o_0?

Build jaxa:

-Buty na m res

-Botrk

-warmog / frozen mallet (zależne od mapki)

-gunblede

-thrinity force / coś na def

-guinsoo / coś na def

@down potwierdzam, strasznie mocny jest

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jednym z najlepszych champów, którzy znakomicie prezentują się 1 vs 1(wg mnie.):

1. Lee Sin

- mobilny

- znakomite ulti, które wybija przeciwnika

- W, które podczas bicia regeneruje HP

- tankowaty

- łatwa ucieczka za pomocą wardów.

2. KhaZix

- niewidzialność

- rozbudowane, zaawansowane skille

- dobry pasyw

- mobilność

- true dmg.

Opublikowano

Kurwa ahahhaha nunu i cait ahahahah jebne :D

-Fiddle (najlepszy, jednak jak przeciwnik ma hard cc nie pickamy go)

-Nasus (stackujemy q i czekamy do late, te 1kdmg co 2.4 sec strasznie boli)

-Jax (topowy pick na champy które polegają na aa)

-Ryze (mag z mocnym combo i niezłym healem)

-Udyr (na masterki/ aatroxy full ad i tryndki)

Że co ku*wa o_0?

Build jaxa:

-Buty na m res

-Botrk

-warmog / frozen mallet (zależne od mapki)

-gunblede

-thrinity force / coś na def

-guinsoo / coś na def

@down potwierdzam, strasznie mocny jest

Nunu robi sustainem FB i twoje HAHAHAHHAHAH prosiłbym uzasadnić a caitlyn jesteś w stanie przeciwnika outfarmić twoja propozycja czyli fiddle jest ogolnie znakomita ;] 2 skille bezuzyteczne W całkowicie kontrowane ignitem oraz e które bez minionów zadaje dmg 1x ;]w

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Nunu robi sustainem FB i twoje HAHAHAHHAHAH prosiłbym uzasadnić a caitlyn jesteś w stanie przeciwnika outfarmić twoja propozycja czyli fiddle jest ogolnie znakomita ;] 2 skille bezuzyteczne W całkowicie kontrowane ignitem oraz e które bez minionów zadaje dmg 1x ;]w

Schroń sie gdzieś, nie wiem kurwa zakop. Ty chyba nigdy fiddlem nie grałeś. Jak ktoś nia ma cc to niczym go nie zrobisz. W całkowicie kontrolowane ingite hahaha, a co ingite masz co 5sec? Jak dam feara to nawet nie zdążysz mnie podpalić. A nunu 0 dmg tylko sustain. Nie ma champa który by skontrował jego wysysanie, 500 heala co 1 sec.

@up wszystki rengary / warwicki to gówno w porównaniu z np. fiddlem czy nasusem.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jax

Tryndamere

Caitlyn

Pant ( zależy z kim ) bo taka Cait to go zabije

Widziałem różne streamy z D1 1vs1 i caitlyn jak zbudowała bt to była OP

Opublikowano

Schroń sie gdzieś, nie wiem kurwa zakop. Ty chyba nigdy fiddlem nie grałeś. Jak ktoś nia ma cc to niczym go nie zrobisz. W całkowicie kontrolowane ingite hahaha, a co ingite masz co 5sec? Jak dam feara to nawet nie zdążysz mnie podpalić. A nunu 0 dmg tylko sustain. Nie ma champa który by skontrował jego wysysanie, 500 heala co 1 sec.

@up wszystki rengary / warwicki to gówno w porównaniu z np. fiddlem czy nasusem.

Hahahahaha no nie powiedzial bym, jakby rengar uzyl ulta i wjebal by ci combo to bys sie nawet nie skminil kiedy padles (jesli chodzi o fidla), a nasusem rzeczywiscie bylby problem.

Opublikowano

@up jaki ty masz lvl że dla cb rengar to guru?

Kupujesz oracle i po problemie. Jak widzisz że rengar wbija na cb to q i przez 3 sec jest w dupie. Jak już mowilem nie ma chmpa który zrobi więcej dpsa niż wynosi heal fiddla.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up jaki ty masz lvl że dla cb rengar to guru?

Kupujesz oracle i po problemie. Jak widzisz że rengar wbija na cb to q i przez 3 sec jest w dupie. Jak już mowilem nie ma chmpa który zrobi więcej dpsa niż wynosi heal fiddla.

A czy ja powiedzialem ze to moj guru? Poprostu uwazam, ze on jest dobry w 1vs1 Oczywiscie ze mam 30 -,-. Nie zawsze ktos ma taki refleks, zeby uzyc q na nim. Po zatym co ci to da ze go sfearujesz skoro to trwa tylk kilka sekund a calego hp mu nie sciagniesz.

Opublikowano

Z tego co wiem 1v1 gramy FB 100 farmy lub turret więc nie potrzebuje ignite co 5s bo skurwie cie odrazu ?

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

A czy ja powiedzialem ze to moj guru? Poprostu uwazam, ze on jest dobry w 1vs1 Oczywiscie ze mam 30 -,-. Nie zawsze ktos ma taki refleks, zeby uzyc q na nim. Po zatym co ci to da ze go sfearujesz skoro to trwa tylk kilka sekund a calego hp mu nie sciagniesz.

w tym problem ze rengar bedzie zadawal mniej niz fiddle sie healuje. Polecam riven na fiddla, ma 2 cc zeby zatrzymac heal fiddla . Nunu nie jest dobry bo mozna go spushowac(wolna farma, slabo pod turretem), sustain i 5 potow i e nunu nie boli.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dla mnie 1 vs 1 dobry jest Zed, a głownie dzięki swojemu ulti co atakuje jeden cel i jak kogoś atakujemy nie ma większych szans. Kha'Zix też jest dobry 1 vs 1, ponieważ ma swoje Q które odizolowanym celom zadaje większe obrażenia.

Opublikowano

Wait what ?

Nunu nic nie robi oprócz sustainu ? Może używa kulki z przelicznikiem 1.0 z AP i na pewno nie ma ulta, który kosi bardzo duży dmg ( trzeba trafić)

+ Caitlyn na spokojnie zniszczy twojego fiddla, tak samo jak i Lee Sin z resztą.

Diss_Stream.png

Opublikowano

@up tak, tak nunu w huj zrobi tym swoim marnym skillem. Jego marne ult nawet soraka może wyłączyć.

Z tego co wiem 1v1 gramy FB 100 farmy lub turret więc nie potrzebuje ignite co 5s bo skurwie cie odrazu ?

Ja gram 1v1 do nexusa

Ta na kilka sekund, dokładnie to na 5 a cd wynosi jakieś 5.6 czyli masz 0.6 sec bez heala.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...