Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skrzydła

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem wczoraj Aiona wyexpiłem już 10 lvl i tak jestem w Twierdzy Altrei mam misje żeby iść do odpowiedniego npc na mapie pokazuje go ale jak ide do niego to go niema

a i jak chce otworzyć skrzydła wciskam spacje kilka razy by się otworzyły i to żadko co mi się otworzą a jak już się otworzą to niemogę się wznosić odrazu lece na ziemi i mi znikają skrzydła nwm czy to jakiś błąd ale to mnie wkur**** i nwm czy bede dalej grał

Opublikowano

Widocznie źle szukasz, skrzydła otwiera się klikając lewym na ikonkę (takie skrzydła) obok menu, wznosisz się do góry na PageUp, a w dół na PageDown

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Tak jak napisał DualCorePL.

Dodatkowo ja jeszcze dorzucę od siebie, że parokrotne klikanie spacji powoduje szybowanie, które zawsze się kończy lądowaniem.

O wszystkim miałeś w tutorialach oraz sama logika podpowiada, że duży przycisk z skrzydłami oznacza włączenie latania. Po słownictwie zawartym w poście obstawiam, że spolszczenie zaczęło przyciągać ludzi o których wielokrotnie pisałem...

A co do NPCa z którym musisz pogadać znajduje się na dużej skale nad twierdzą, musisz do niego polecieć. Inny NPC, do innego q znajduje się pod ziemią, do którego wejście jest na tyle fortecy - tak byś nie pisał, że coś jest zbugowane i czegoś nie ma - wszystko jest. Chyba, że w kretyńskim spolszczeniu coś zepsuli. Wcale bym się nie zdziwił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...