Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedługo koniec wakacji .

Szczwany Lis

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz szko?e?

• Tak \o/
      23
    • Nie -.-
      36
    • Wina Tuska .
      52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I znowu wrócę do tych gimbusów co piją, palą, uja walą.

@Nie ma tęczy bo na telefonie piszę.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Nareszcie koniec lagów w lolu, serwery opróżnione po wakacyjnych graczach. Dla mnie to obojętnie, w roku szkolnym czuję się jakbym był na wakacjach.

Łał, skończyłeś pierwszą klasę gimnazjum. Propsy.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Nowa szkoła, technikum handlowe. No za szybko wakacje zleciały. Ale zaraz będą święta i wolne, potem ferie i już z górki.

Opublikowano

Nie chce mi się iść do szkoły, szczególnie, że nowa szkoła - a tam zupełnie nikogo nie znam, w sumie może dobrze, że poznam kogoś nowego :D

W sumie teraz nudzi mi się siedzieć w domu i robić w kółko to samo - dom, dwór, komp, telewizor.

Opublikowano

ogólnie to nikomu się nie chce iść do szkoły bo prawie każdy jej nienawidzi :D

Ale z 2 strony ciesze się że szkoła się zacznie bo na internecie/grach/forach/itp będzie mniej upośledzonych dzieciaczków i to chyba jest jedyny powód dla którego się cieszę że szkoła się zacznie

@Edit.

mama a nie stara, kretynie -,- troszkę szacunku

ps.skończ palić bo zdechniesz na raka ;d , i nie urośniesz

Nie sądziłem, że ktoś się złapie na moją prowokacje. A co do tematu to najgorsze jest wstawanie rano, a tak to spoko.

Opublikowano

Jakoś się nie cieszę z końca wakacji.Czeka mnie nowa szkoła, nowi znajomi, nowe DZIEWCZYNY

Opublikowano

Fajnie, że nowe znajomości, ale mam tak zajebisty dojazd, że będę wstawać o 5 rano, żeby dojechać na 7 do szkoły <_< Dodatkowo mam klasę dresów (typowe ortalionowe koksy), a w szkole nie widziałem jak dotąd żadnej ciekawej dziewoi.

7m9a.png

Opublikowano

Z jednej strony fajnie, nich będzie coraz bliżej technikum, a z drugiej chujowo bo nauka, testy i te sprawy... Niech jak najszybciej minie ten rok... później już na lajcie.

Opublikowano

Kurwa, gdyby nie to wstawanie na 7 rano to bym mógł w podskokach do szkoły chodzić, i tak tam nic nie robię, a lubie sie wyspać >_<

Pierdolisz, ja o 5 musze wstawać by na autobus sie naszykować =D A lekcje od 8;10 ;)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ja z chęcią chodze do szkoły bo i tak tam nic nie robie

tylko chodze na wagary , ujaram się z ziomkami i tak dni mijają :)

a zdaje ciągle od klasy do klasy

Tak rośnie patologia. W sumie nawet jest temat w pogaduszkach na temat takich ludzi.

Co do tematu. Szkoła jak szkoła, ktoś chce coś w życiu osiągnąć - chętnie chodzi i się uczy, natomiast przykład kolegi jest prosty i czytelny - będę malował pasy na lotnisku.

Ja osobiście cieszę się, bo wiele osób toksycznych dla internetów więcej czasu będzie siedziała w budzie, a co za tym idzie będzie więcej swobodnej przestrzeni dla zwykłych użytkowników. Aloha.

83486340694471893374.jpg

Opublikowano

Hmmm , dla mnie nudne wakacje więc się cieszę i w końcu będzie co robić :P.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Bardzo się cieszę ponieważ stęskniłem się na nauczycielami i kolegami a i poza tym za średnią 6.0
Jasne że nie chce mi się ani większości ale lepsza szkoła niż praca :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Kurna no nie. w tym roku mam test 6-klasisty, ale stara będzie mnie poganiać do nauki. Jak zwykle będę miał same kapy z matmy i przyry ;/ na szczęście oszczędzałem cały rok na fajki. będę musiał dużo paczek spalić, żeby się odstresować ;/

Nie zdasz to 1.

Nie pal to 2.

Pewnie masz starszego brata, który ma? 17,18 lat? Lub Siostrę i stąd zapas fajek ( hajsu ). No i dzięki temu przyszpanujesz, he. A jak sapy to wjeb od brata, ehh.

Cieszę Się, bo te wakacje i tak c hujowe.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...