Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto ?

Frugo9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdybyś serio dawał radę, to oczywiście, że na pustyni. Głównie z tego powodu, że w m2 zwykle Metiny są "pozajmowane".

Opublikowano

Z Metinów 40lv + dropią o wiele wartościowsze przedmioty.

Skoro dajesz tam radę to spokojnie i przed siebie :>

Możesz również wspomóc się różnymi dopalacza,ew. zrobić buffka.

Opublikowano

Na Twoim serwerze pewnie niezbyt wiele osób dropi w m2 więc tam możesz dropić. Na pustyni nie jest tak łatwo znaleźć metina. Jeśli dajesz radę to najlepszym rozwiązaniem byłoby dropienie w dolinie.

Opublikowano

Jeśli masz zamiar dropić tylko na metkach 40 to się nie opłaca. Za dużo szukania za mało metinów. Polecam m2 lub jeśli dajesz radę na wszystkich metkach na pustyni to tam drop.

2nsj.jpg

Opublikowano

Co wy pieprzycie? Wprowadzacie chłopaka w błąd...

Na pustyni oczywiśćie najlepiej, lepiej niż w m2 i dolince. Masz tam 4 metiny 45 (1lub 2 metki 40) i 2 50. Znając dobre respawny to na 1 spocie są zawsze 2 metki. Z mojego doświadczenia, jak koło oazy lata 10osób to na tamte metki nikt nie idzie bo nikt nie zna respawnów, pozdrawiam.

Opublikowano

Najlepsza pustynia bo kamień duchowy ładnie dropi od 40 lvl na metkach :)
oczywiście spróbuj też 45-50 dasz rade ale musisz sporo hp władować.
~Pustynia!

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Lepiej na pustyni, drop również ogony z +

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

m2 saby drop kd +3 tylko a aura to tez tak leci jak leci . Lepiej pod swiatynie lub pustynie chodzic tam kamole dropia wiec z tego masz wiekszy porzytek :)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

m2 saby drop kd +3 tylko a aura to tez tak leci jak leci.

Joke? Na m2 można się nieźle dorobić na ulepkach(np do ebo, a najlepiej robić samemu), KD+4(nie tylko kd+3 tam lecą), FMS i księgach, Aura to nie wszystko. Poza tym dużo łątwiej tutaj o metiny niż dolinie czy na pustyni, na której jest je cięźko znaleźć. A w m2 metin prawie na każdym kroku, a ubicie go to żadne wyzwanie.

Opublikowano

@UP

W m2 panoszy się masa ludzi a zarobek nie jest tak opłacalny na pustyni

Na pustyni masz 2x metin każdego rodzaju czyli razem 6 na chanellu. Dropią tam kamyki+ku+kd+ogony węża z + (ulepszacz do stalek) i wiele więcej.

Opublikowano

Zależy od serwa , jak mało ludzi gra to m2 , a jak dajesz rade to pustynia ;)

2k1j.jpg

Opublikowano

Ja bym leciała na metki w m2, jakoś to takie sprawdzone.

Chyba, że pod świątynie, tam czasami ładnie leci i akurat może na wodza orków dodatkowo trafisz ;)

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...