Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerwy w działaniu mpc

piotereczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie niewiele z was wie, co naprawdę działo się gdy mpcforum miało problem z baza danych. działo się to często, a moment kulminacyjny został osiągnięty rok temu. nie wiem czemu ekipa do tej pory nie zareagowała. mianowicie rok temu zostały wykradzione dane kont i te zaś dane były na sprzedaż na forum torra. miło wiedzieć ekipo, że informujesz swoich użytkowników o zagrożeniach! dziękujemy!

uwaga! pewnie zaraz dostanę perma od 12l. moderatora który pomimo wieczorynki jeszcze nie śpi.

E@ post objęty prawem do wyrażania zdania i prawem do informacji, tak na marginesie...

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Wikipedia, prosze pana... Baza danych kilkanaście razy padła - została przeciążona, co potwierdza tą informację. Sam mógłbym blokować mpc do przyjazdu panów w niebieskich garniturach, ale nie chce mi sie tracić 5 lat z życiorysu...

Przeciętna strona pada po 10 tysiącach błędu... Postaw strone na swoim kompie i sie przekonasz :P

e@ jakby sama strona była niedostępna odrzuciłbym te informacje, ale baza danych to co innego... Pewnie team powiadomili, ale ja tu mam konto od 2 lat i ni chuja...

1.Czytasz mój opis

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

Opublikowano

uwaga! pewnie zaraz dostanę perma od 12l. moderatora który pomimo wieczorynki jeszcze nie śpi.

Co do tego zgadzam się połowa modów do 14latki, które same regulaminu nie ogarniają.

Bo miałem już taki przypadek udowodniłem mu, że to on się pomylił i mnie przepraszał...

Opublikowano

Jakieś źródło tych rewelacji? O link nawet nei pytam, ale screen potwierdzający by się przydał.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Jakiś dowód? Cokolwiek co bym nam pokazało, że tak naprawdę było? :-)

7deSbbA.png

Jeśli opierasz się na tekscie z wikipedii to graty.

Opublikowano

Tekst potwierdza problemy z bazą danych, która z powodu przeciążenia (ataki sql injection) się posypała. poza tym cba i peb też nie mają prawie żadnych zabezpieczeń. Forum schodzi na psy rekrutując 13-16 latki które nawet swojego nosa nie widzą, a szczekają jak nie powiem co... Mało osób widziało ten artykół i może to ich oświeci, że kombinowanie z hackami itp. rzeczy również niesie na siebie ryzyko, szczególnie z tego powodu, że początkujący hakerzy ćwiczą na graczach swoje umiejętności :)

Wciśnięcie kitu, że tylko 2/43 wirusy i to zły kod, to też może być przykrywka dla "zwiadu" systemu, po czym zaczyna dana osoba działać... Jak zna się antywirusa, łatwo go obejść - przykładem strony ruskie, gdzie wchodzisz i już nie wyjdziesz z własnej woli :P

1.Czytasz mój opis

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...