Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najpopularniejszy polski raper

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj wyraziłem kto według mnie jest najpopularniejszy :)

ty nie masz pojęcia o czym piszesz, popularność = rozpoznawalność i to się zalicza do statystyk, więc jak kurwa można napisać że Eripe jest rozpoznawalny, no kurwa nie pozdrawiam

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najpopularniejszy to stał sie Magik po filmie. Bo teraz każdy hejter który nie interesuje sie rapem go zna i dużo osób nie słuchających rapu.

Nie zapominajmy tez o starym dobrym Dębcu 52 ;D Ewentualnie polecam Buka, Skorup.

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Najpopularniejszy to stał sie Magik po filmie. Bo teraz każdy hejter który nie interesuje sie rapem go zna i dużo osób nie słuchających rapu.

Nie zapominajmy tez o starym dobrym Dębcu 52 ;D Ewentualnie polecam Buka, Skorup.

Gówno prawda, Pezet nadal przebija pfk, magiki i buki, choć magik ma sporo fejmu, jest zaraz za pezetem

Opublikowano

Jesteście tępi czy trudni? Widać, kurwa, w nazwie tematu, że chodzi o najpopularniejszego, a nie ulubionego. Podałem listę i temat do zamknięcia bo na 100% nic nowego nie wniesiecie.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Jesteście tępi czy trudni? Widać, kurwa, w nazwie tematu, że chodzi o najpopularniejszego, a nie ulubionego. Podałem listę i temat do zamknięcia bo na 100% nic nowego nie wniesiecie.

możemy sobie darować, wiadomo że wiek społeczności MPC to max 16 lat, z czego większość niema pojęcia na temat muzyki i nie potrafi czytać ze zrozumieniem + mylą pojęcia...

PS nadal podbijam moje posty i Pezeta nic nie przebija.

Opublikowano

Ja jestem daleko z poza środowiska, więc powiem, że Magik (po filmie +666 do fejmu) (po żartach o nim na internetach jeszcze więcej), Pikej (internety robią swoje)

shoob.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...