Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścinki, dropy klatek.

domik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej dzisiaj miałem formata przy czym zmieniłem też system z Windowsa XP 32bit na Windowsa 7 32bit. Na początku miałem problem z instalacją sterownika do karty graficznej więc zainstalowałem stare z płyty(pisze to bo może być częścią problemu). Wgrałem Jave 7 i po odpaleniu Minecrafta z modami na wersji 1.5.2 śmigał +60 fps po mimo że było 117 modów, a na czystym mam 2-3 fps ciągle. Nie wiem o co chodzi ale dodam że widzę pomiędzy blokami takie jakby szczeliny które znikają i pojawiają się. Zmieniałem ustawienie w grze, wchodziłem na różne serwery, mapy zawsze tyle samo fps. Może to problem z tym że 1.6.2 ma nową wersje LWJGL. Plus przed formatem na XP'ku miałem na największych ustawieniach +100 fps. Nie wiem z czym to może być problem proszę o pomoc. Mogę podać jakiekolwiek potrzebne informację jeżeli były by potrzebne(napiszcie).

@EDIT

Grałem też MTA:SA i fps'y zachowywały się normalnie.

Opublikowano

1. Czy używasz oryginalnego klienta minecraft?

2. Czy uaktualniłeś sterowniki karty graficznej w końcu? (Polecam "Driver pack solution", nawet na przyszłość.)

Wskazówka:

Na pewno masz coś niedograne... Sprawdź wszystko dokładnie.

Zbuduj z nami naszą własną przystań...

Opublikowano

Dobra kombinowałem do 03:20 i w końcu się udało zainstalować nowe sterowniki które rozwiązały problem ;d

Zamiast 2-3 fps miałem nawet 112 fps :D

Rada na przyszłość dla mnie i innych instalować nowe sterowniki nawet jak się nie da przez 3 godziny ;/

@Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...