Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program do kompresowania plików

Silver97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakiegoś dobrego programu do kompresowania plików, ponieważ mam taki problem że kolega ściągnął mi grę która waży 14gb, a ja mam pendriva 8gb i nie mam na co tej gry zrzucić, jeżeli jest jakiś program który pozwala zmniejszyć plik o jakieś 50% to proszę o link. Za pomoc dam oczywiscie limit lajków :)

Opublikowano

Nie słyszałem jeszcze o takim kompresorze, który aż tyle zmniejsza.

Spakuj sobie WinRar`em, albo 7zip`em na paczki, i najpierw przenieś jedną, potem drugą.

Ew. jeśli masz Ty lub kolega laptop to możecie zrobić to przez kabel lan/sieć domową.

Albo Google Drive?

Opublikowano

Jeżeli to jest wiele plików spakowanych w rar to może i da sie zrobić taką kompresje ale to by bardzo długo trwało i nie wiadomo czy zamknie sie w tych 8GB

Jeżeli to plik iso to za dużo nie zdziałasz bo one sie słabo kompresują

Zajrzyj do tematu

http://www.pcmod.pl/Forum_komputerowe-Test-kompresor%C3%B3w-kompresja-plik%C3%B3w

i przetestuj każdy z programów wybierając Zawsze "Stopień kompresji: Wysoki (ew. bardzo wysoki jak jest)"

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...