Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak można zdobyć ,,Construction Kit" - Legacy Vendor

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest item, który dostaje się za jakieś misje, albo achivementy.

Nie mam pojęcia za jaką misję/achivement.

Raczej go nie kupisz, a i tak przedmioty od legacy Vendorów (tych na Couruscant/Dormunt Kass) sa cienkie i raczej nie opłaca się ich kupować.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko, odnośnie hard mode flashpoint - czy śmierć podczas wykonywania takowego flashpointa skutkuje utratą postaci, czy może czymś innym ?

Opublikowano

Eee?

Nie, po prostu dedasz xD

Tak samo jak w normalnej grze (uszkadza to itemy, musisz się cofać do punktu medycznego - jak nie masz tych paczek medycznych albo Cie ktoś nie resnie)

Hard Mode Flashpoint są dostępne od 50lv i to są po prostu trudniejsze wersje tych samych Flashpointów, które robimy wcześniej.

Opublikowano

Nie wiem, zaraz sprawdzę bo nie grałem ostatnio xD

http://www.swtor.com/patchnotes/2.3.2/942013

Jak znasz angielski i bardzo jesteś ciekaw wszystkich zmian to prosze masz linka :>

Z tych najważniejszych które tutaj widzę to dodanie nowego mounta/speedera "The Desler Nomad" który dropi z bossa na Flashu na 55lv

I jakiś update przedmiotów sprzedawanych przez vendora (chyba chodzi o vendora z tego eventu "Bounty Contract Week"

Resta jakieś zmiany cooldownów przy skilach legacy, jakieś pierdoły związane z nowym companionem, nowe przedmioty w CM i naprawienie masy bugów.

Jak chcesz szczegółów to zapraszam do czytania :]

Opublikowano

Jeszcze pare pytań:

- Jeżeli nie naprawiam jakiegoś przedmiotu i jego hp spadnie do 0, to czy przedmiot się niszczy, czy po prostu nie moge korzystać z niego.

- Jeżeli kupie jakiś unlock w cartel markecie, a w późniejszym czasie kupie konto premium, to gdy się skończy czas premium, dalej moge korzystać z unlocków, czy resetują się one ?

- Ile postaci na serwer może mieć użytkownik z prefered status ?

- Jaki jest najlepszy healer, dps i tank na PVE, oraz najlepsza postać na PVP ?

Opublikowano

Sorki, że dopiero teraz ale nie wbijałem ostatnio.

Co do naprawiania to nie wiem, raczej nie znikają :D

Unlocki zostają (wiem bo mam unlock CrewSkilla)

Eee chyba 6, ale nie jestem pewny (ale 6 na bank bo ja mam 6 i sa aktywne)

Wg. mnie healerem najlepszym jest sage/soceccer (ale scoundler/operative moze sie chowac co jest dobrym dodatkiem.

N.t. tanka i dpsa się nie wypowiadam bo za mało na nich grałem, żeby sobie wyrobić opinię.

Na PVP każda postać jest najlepsza :) (tylko trzeba wiedzieć do czego jest stworzona).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...