Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cryhax Engine

GrAvItY1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa na 32 bit?

Mi pokazuje się na początku jakiś mały programik i pisze: "Please enter here the Microvolts Launcher!"

Myślałem że trzeba Microvolts.exe napisać, a jednak nie wchodzi. Co mam dalej robić?

musisz tam wpisać cała ścieżkę do launchera, ale i tak już nie dziala ;( trzeba czekać na update ;)

@Edit

Ponoć jest update cryhaxa, mógłby ktos podeslac link?

Opublikowano

www.mediafire.com/?z3c72aw7xpnsi2d

Działa Speed Shoot, Speed Hack, Crosshair, Unlimited Ammo,Capture Automatic .Reszty nie sprawdzałem.

nostaleh.png
Opublikowano

www.mediafire.com/?z3c72aw7xpnsi2d

Działa Speed Shoot, Speed Hack, Crosshair, Unlimited Ammo,Capture Automatic .Reszty nie sprawdzałem.

Pomozesz bo jak wlaczam jako admin ce to klikam start, potem wlaczam mv i pisze w cryhaxie Enable cHax... i tak ciągle. Co robić?! A jak wlaczam normalnie nie przez admina to wlaczam wszystko tak samo do momentu że wlacZam mv i nagle wyskakuje okienko z USE IT FOR OWN RISK i naciskam na ok i wyskakuje drugie z BUY VIP FOR ALL FUNCTIONS czy jakoś tak i tam naciskam ok i się okienko wylacza i nic nawet micro się nie ląduje ale chcem dodać że jak wyskakuje drugie okienko i nacisne ok to jak widzę ce i tam są tę procesy to jest przed naciśnięciem enable cHax.... i jak nacisne to widzę jak na ułamek sekundu zamienia się na cHax enabled, ma ktoś pomysły? Pragnę dodać że mam xp sp3 czyli 32 bit
Opublikowano

Dlatego że musisz mieć vipa . Którego ja mam :D . A pozatym nie działa na 64 bit bypass bo wszyscy admini mają 64 bity .

a vipa się kupuje na stronce cryhax.net? Mógłbyś sprawdzic czy boss hack dziala?
Opublikowano

Chodziło mi o to że na 32 bit nie działa . Mój błąd. I tak można kupić na stronie . Boss Hack niedziała dlatego że za tydzień lub w ten tydzień będzie update mv i nie będą działały hacki.

nostaleh.png
Opublikowano

Chodziło mi o to że na 32 bit nie działa . Mój błąd. I tak można kupić na stronie . Boss Hack niedziała dlatego że za tydzień lub w ten tydzień będzie update mv i nie będą działały hacki.

ok spoko, dzięki.
  • 5 tygodni później...
  • 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...