Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cryhax Engine

GrAvItY1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Chciałbym dzisiaj wam przedstawić hack Cryhax Engine , jest to tak naprawde JTH 1.9 ale kodersi odszedli i założyli nowe forum i Cryhax Engine jest dostępny przez 5 dni do testowania.

-Speed Shot
-Speed Hack
-Wall radar
-Crosshair
-Autofire
-Autowalk
-Mapwalk
-Gravity
-JumpHack
-Capture the Battery
-Unlimited ammo
-Anti-kick(not added)
-Room hack/ No score limit
-Room hack / No time limit
-Room hack / No player limit
-Room hack / Instand end
-Room hack / No point limit
-Cheat Engine bypass
-Super bazooka
-Autoit bypass
-WPE Pro bypass
-Ollydbg bypass
-Anti-memory detection

Operating system compatibility
- Win XP
- Win Vista
- Win 7
- Win 8

Tutorial:
1.Run Cryhax launcher as Admin.
2.Register & Login.
3.Select cHax(Cryhax Engine) or Bypass(XTrap Bypass).
4.Click start
5.Start Microvolts
6.Have fun!

Dodam screenshoty do pierwszego postu żeby wszyscy wiedzieli

Gdy wyświetli się takie okno całe puste to tam mamy wpisać ścieżke do launcher.exe

Możemy to sprawdzić wchodząć w właściwości programu

w4n0.png

Jak widać mamy ścieżke ale musimy jeszcze do końca napisać \Launcher.exe

Gdy już wprowadzimy ścieżke launcher.exe klikamy Ok potem w napis " Not registered?" i wpisujemy Login oraz hasło potem klikamy Submit po tym powinno pokazać się okienko że się zarejestrowaliśmy .

g94d.png

Wpisujemy id oraz hasło potem klikamy Submit i wybieramy czy chcemy Bypass czy hacki a potem klikamy Start i gra nam się włącza

Link:

www.mediafire.com/download/6gsr13hbu14a1qh/CryHax+Engine.rar

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/0ad4ff5a9d5a1a72c50feb2660c801eff9ce1daf97f3cb6bb5c7b97d93c83616/analysis/1377810917/

Są tam 3 wirusy ponieważ hack ma packer czyli zabezpieczenie przed reverse enginering i Injector :)

Miłego hackowania.

Hack by CryHax Team

nostaleh.png
Opublikowano

Działa na 32 bit?

Mi pokazuje się na początku jakiś mały programik i pisze: "Please enter here the Microvolts Launcher!"

Myślałem że trzeba Microvolts.exe napisać, a jednak nie wchodzi. Co mam dalej robić?

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Musisz się zarejestrować . I niewiem nie mam 32 bit.

Gdzie wpisać login z CryHax?

PS.: Czemu jak się zarejestrowałem na stronie to mi pisze: Your account is not activated yet. Please finish activation first, to be able to use all features of this site.

Opublikowano

Bo musisz wejść na skrzynke mejlową i potwierdzić link ale nie musisz się rejestrować na forum żeby używać hacka

Gdy już podasz ścieżke Launcher .exe to kliknij w Not registered ? wpisz login i hasło i naciśnij Register i jesteś zarejestrowany potem możesz się zalogować

nostaleh.png
Opublikowano

Bo musisz wejść na skrzynke mejlową i potwierdzić link ale nie musisz się rejestrować na forum żeby używać hacka

Gdy już podasz ścieżke Launcher .exe to kliknij w Not registered ? wpisz login i hasło i naciśnij Register i jesteś zarejestrowany potem możesz się zalogować

Ja nie mam "Not registered?". Puste okno z tamtym napisem.

Opublikowano

Dodam screenshoty do pierwszego postu żeby wszyscy wiedzieli

Gdy wyświetli się takie okno całe puste to tam mamy wpisać ścieżke do launcher.exe

Możemy to sprawdzić wchodząć w właściwości programu

w4n0.png

Jak widać mamy ścieżke ale musimy jeszcze do końca napisać \Launcher.exe

Gdy już wprowadzimy ścieżke launcher.exe klikamy Ok potem w napis " Not registered?" i wpisujemy Login oraz hasło potem klikamy Submit po tym powinno pokazać się okienko że się zarejestrowaliśmy .

g94d.png

Wpisujemy id oraz hasło potem klikamy Submit i wybieramy czy chcemy Bypass czy hacki a potem klikamy Start i gra nam się włącza

nostaleh.png
Opublikowano

Siema mam pytanie macie może Boss Hack który by działał na kompie 32 bitowym i z nowego update na koniec sierpnia . Jak ktoś ma piszcie na priv :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czemu mi nie wyskakuje okienko z tym launcherem tylko od razu jak się zaloguje to mi pisze start kilikam i nic

0e7846ef7f.gif

Opublikowano

Działa na 32 bit?

Mi pokazuje się na początku jakiś mały programik i pisze: "Please enter here the Microvolts Launcher!"

Myślałem że trzeba Microvolts.exe napisać, a jednak nie wchodzi. Co mam dalej robić?

Tak działa powinno :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...