Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] program

karoldzwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma problem z camtasią studio 8. Co jakiś czas wyłącza mi się. Nie pomagały reinstalację, program jest na licencji. Nie wiem co zrobić, wiem, że to pytanie nie powinno być tutaj ale nie mogłem znaleźć leprzego miejsca :/ .

Opublikowano

Samsung series 7 win7-64 bit, Procesor Intel® Core™ i7 2670QM (2,2 GHz, 6 MB, L3 Cache), AMD Radeon™ HD6970M 2 GB, Pamięć systemowa 8 GB DDR3 przy 1333 MHz (4 GB x 2), Inte®l Centrino® Advanced-N 6230, 2 x 2 802.11abg/n (maks. 300 Mb/s), obsługa Widi. Powinno starczyć jak nie to zamieszczam strokę z tymi parametrami :] http://www.samsung.com/pl/consumer/pc-peripherals-prtinters/ultra-mobile-pc/high-performance/NP700G7A-S01PL-spec

Tak wersja jeset 100% orginalna

Opublikowano

Czy inne programy Ci się też wyłączają? Jaki masz Windows? Wersja? Oryginalność?

Możliwe że oryginalna Camtasia nie będzie kompatybilna z nieoryginalnym Windowsem.

Myślałem, że to problem z RAM`em, ale u Ciebie to powinno śmigać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...