Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HOT] [NEW] [HACK] VirtualRiotV2.0

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy na windows xp to dziala?

Dołączam się do pytania ponieważ mam jakiś error :/

Dam ss

apzy8geu0gfn_t.jpg

Kurwa link xD

ft3lmchlvn5b.png

Opublikowano

Dołączam się do pytania ponieważ mam jakiś error :/

Dam ss

apzy8geu0gfn_t.jpg

Kurwa link xD

Najpierw spróbuj usunąc i zainstalowac ponownie a potem wyłącz zapore antywira a jak to nie pomoże to spróbuj pobrać na pulpit i odtworzyc innym programem

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

A normalnie grać nie możecie i bez tego was znajdę i wykończę .psujecie tylko zabawę innym tym gównem !!!

no jak bym z bogiem rozmawiał sam jesteś chory psychicznie bo dnie spędzasz na reconie i sponsoringu więc spier z takimi tekstami

to czy ktos stosuje hacka czy tak jak ty wciskasz komus kase w portwel tylko po to by mieś lepsza giwere to nie znaczy że psuje gre.

To ty jesteś PACAN bo pokazująć swoja naiwnośc dzieki takim jak tobie burakom wszystkie ceny winduja w górę wiec nie pier.. ze ktos ci psuje gre bo sam jesteś jednym z buraków udowadniającym twórcom ze kasa jest ok

Wielkie dzieki.

Szkoda że kilka postów wyżej widnieje twoja treśc grałem na tym ...........

załosny jesteś.

Opublikowano

Najpierw spróbuj usunąc i zainstalowac ponownie a potem wyłącz zapore antywira a jak to nie pomoże to spróbuj pobrać na pulpit i odtworzyc innym programem

Tez mam XP i to samo mi wyskakuje :/

Opublikowano

To działa na Windows home? bo mam problem C:\Documents and Settings\x\Pulpit\VirtualRiotV2.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32.???????? POMOCY!!!!!!!!

Opublikowano

Mi za nic nie chce działać, niby slysze ze Enabled a dupa Wszystko po staremu -.-

Opublikowano

Dzięki, znakomicie działa

To może pochwal sie jak to zrobiłeś i czy aby to nie ściema jest bo na wszystkie sposoby odpalałem i nie działa -.-

Opublikowano

A normalnie grać nie możecie i bez tego was znajdę i wykończę .psujecie tylko zabawę innym tym gównem !!!

skoro ty taki dobry gracz jesteś i nie korzystasz ztego typu gówna to co robisz na forum MPC ?

Tylko proszę nie kompromituj sie pisząc ze zarejestrowałeś sie tu by napisac jedynie tak mizerny post. :D

Instalując recona nie wyraziłem zgony na isnatacje punkbustera i u mnie wsio działa moze to jest jakis lucz do zagadki

grając reconem czesto włączam niewitke i bokiem mapy przechodze miedzy ścianami na plecy wroga.

nadal nie mam bana moze dla tego ze stosuje tą metode sporadycznie gdy jest mało lydzi w poblizu z mojej druzyny i dla tego nie ma kto zgłosić

hacki sa będa i to oczywiste że nalezy stosowac je tak by jak naj mniej ktos sie zorjentował ze są

nieodpowiednie stosowanie jest łatwo zauwazalne i tak sa skargi a potem bany

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...