Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas łączenia się z serwerem .

Jeex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem przerwę od Metina , dzisiaj sb chciałem zagrać , ale nie mogę . Na każdym serwerze pisze błąd podczas łączenia się z serwerem a przy channelach "..." Jedynie na Monastyrze pisze przy channelach Norm . Mimo wszystko połączyć się nie mogę. Tylko ja tak mam ? Czy ktoś inny również ? Proszę o pomoc.

Opublikowano

właśnie włącz patcha jeśli miałeś starego metka. Jeśli masz nowego to napisz co poradzimy ;d

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Od niedawna metin pobiera się razem z Gameforge Live. Ty pewnie masz jeszcze starego, więc powinieneś pobrać go od nowa, i spatchować.

Opublikowano

Metina pobieralem wczoraj około godziny 17 , Mam metka z GFLive na pewno, patchowalem nie raz , nic nie pomaga ... Otwierając grę poprzez moda również nie mogę sie połączyć

@ Naora : Nie wiem , nie sprawdzałem .

Opublikowano

A jak z innymi grami ew. prywatnymi serwerami?

Może masz zablokowane porty?

Według poprawności Clienta powinno się go uruchomić po spatchowaniu i powinien śmigać.

Przez moda nie możesz się połączyć pewnie dlatego gdyż brakuje w Cliencie plików.

Proponuję byś usuną wszystko co związane z Metinem na Twoim PC.

Za pomocą programów Wise Skan Disk oraz Wise Skan Registry/Revo Uninstaller/Odkurzacz "wysprzątał" dysk i rejestr z nich gdyż może tam pojawiają się jakieś błędy.

Zainstalował sobie świeżutkiego clienta gry i sprawdził czy problem się powtórzy a nie powinien.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...