Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bartia.PL [Dedyk][Medium]

Bertia.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie już więcej cofek!

Przepraszamy wszystkich graczy za ostatnie problemy które nie powinny się u nas zdażyć.

Obiecujemy wam że nie będzie już żadnych cofek ani problemów z grą !

Co do ulepek które było ciężko zdobyć zostały usunięte !

Zapraszamy wszystkich do gry :)

Teraz będą hejty że serwer do dupy... cały czas cofki itd...

Ale wczoraj wszystko naprawilismy ! Nie będzie już żadnych problemów z grą.

Drogi graczu,

Zaufaj nam i daj nam jeszcze jedną szanse !

w6qirs.jpg

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze niech admini w grze odpisują to będzie miodzio serwerek ;3. A i mam małą uwagę, dodajcie też inne fryzury bo są tylko dla szamana, oraz przydały by się pieczęci lwów do zestawu :D.

Opublikowano

Ci który mają pytania zapraszamy na nasz team-speak serwera.

dolina-rozkoszy.pl

Jeżeli ktoś zakupił coś w itemshopie i ma nadal kod zwrotny wystarczy że nam go podeśle a my zwrócimy wam jego zawartość.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Więc ja niestety nie zagram, a szkoda, bo serwer się fajnie zapowiadał. A czemu nie zagram? Bo w IS fryzury 10 na ludzi + upiorne lizaki również 10 na ludzi oraz dające 3k hp, a jakby tego było mało to kostiumy 5% na magię... różnica między graczami wydającymi na IS a graczami niewydającymi na IS będzie kolosalna w pvp.

A pierwsze zdanie w prezentacji:

"Serwer Bartia.PL nie został stworzony dla pieniędzy,a tym bardziej dla zabawy."

Jeśli nie robicie serwera dla pieniędzy to wszystko co w IS powinno być do zdobycia w grze.

Pozdrawiam

Novum.png

Opublikowano

Więc ja niestety nie zagram, a szkoda, bo serwer się fajnie zapowiadał. A czemu nie zagram? Bo w IS fryzury 10 na ludzi + upiorne lizaki również 10 na ludzi oraz dające 3k hp, a jakby tego było mało to kostiumy 5% na magię... różnica między graczami wydającymi na IS a graczami niewydającymi na IS będzie kolosalna w pvp.

A pierwsze zdanie w prezentacji:

Jeśli nie robicie serwera dla pieniędzy to wszystko co w IS powinno być do zdobycia w grze.

Pozdrawiam

Upiorny lizak będzie do zdobycia w grze :)

Fryzury premium kosztują 3zł(sms) 50gr (przelew) więc.. :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Upiorny lizak będzie do zdobycia w grze :)

Fryzury premium kosztują 3zł (50gr przelew) więc.. :)

A kiedy naprawicie drop sztabek? Albo dajcie chociaż wyższy drop yang tak 50-100k z psa.

Opublikowano

Dla mnie serwer OK, tylko musicie poprawić jeszcze parę rzeczy:

-usunąć drop śmieciowego eq z mobów (typu glewia+0, futro wilka itd.) + dodać automatycznie wpadanie tych żółtych kufrów do eq

-naprawić sztabki, bo sprzedaje się je po 0 yang

-poprawić system bonowania, bo 10 zmianek za 5kk to troszeczkę przesada, a na dodatek bony nie wchodzą na maxa

-poprawić niektóre expowiska

-poprawić ten teleport z "podręcznika gracza"

-zwiększyć max lvl, bo przy expie 7,5x to jutro rano będzie już kilka max leveli

-dodać możliwość ulepszania wszystkich kd, bo rozwaliłem z 20 metinów i leciały same kd +3 (sury, ninji, szamana, woja)

Wspomnijcie też w prezentacji o tęczowym kamieniu... bo nie znalazłem o nim informacji, a przypadkowo wypadł mi z minibossa w m1

Novum.png

Opublikowano

Dla mnie serwer OK, tylko musicie poprawić jeszcze parę rzeczy:

-usunąć drop śmieciowego eq z mobów (typu glewia+0, futro wilka itd.) + dodać automatycznie wpadanie tych żółtych kufrów do eq

-naprawić sztabki, bo sprzedaje się je po 0 yang

-poprawić system bonowania, bo 10 zmianek za 5kk to troszeczkę przesada, a na dodatek bony nie wchodzą na maxa

-poprawić niektóre expowiska

-poprawić ten teleport z "podręcznika gracza"

-zwiększyć max lvl, bo przy expie 7,5x to jutro rano będzie już kilka max leveli

-dodać możliwość ulepszania wszystkich kd, bo rozwaliłem z 20 metinów i leciały same kd +3 (sury, ninji, szamana, woja)

Wspomnijcie też w prezentacji o tęczowym kamieniu... bo nie znalazłem o nim informacji, a przypadkowo wypadł mi z minibossa w m1

1. Prawie na wszystkich metinach jest taki ustawiony droop a co do kufrów to jeszcze pomyslimy.

2. Klikasz na sztabki prawym przyciskiem myszy :D

3. Wszystkie expiowiska są dobre:)

4. Nie ma tylko Jino i Chunjo, ale jutro to poprawimy.

5. Wbij maksymalny level i zobaczymy czy tak łatwo ; d Najwyzej kilka lv sie doda.

6. Szansa na droopnięcie kd jest taka sama jak droopnięcie "skrzyni z KD" z tej skrzyni prawie wszystkie KD wylatują na +4 (5% na jeden kamien)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Działa już serwer. ;)

Działa działa tylko czy usuneli tego buga na expa z bestiańskich

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...