Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Instalacja

zxkalen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie instaluje sobie mw3 z plyty i jak dochodzi do koncza to instalacja nie moze zakonczyc poniewaz caly jest to okno .

i czekalem az 1h ale nic sie nei dzieje nie mam pojecia co sie dzieje .(wczesniej dzialalo ale po formacie nie chce sie zaistalowac .)

http://imageshack.us/photo/my-images/24/dbil.png/

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem, tyle, że u mnie dzieje się tak zarówno przed formatem, jak i po. Gdy instalacja z 2 płytki się zakończy wyskakuje " zainstalowano 0 / 0 mb " i steam się zawiesza ( brak odpowiedzi ). Może ma ktoś pomysł jak to naprawić.?

@zxkalen, mam pytanko - gdy instalujesz cod'a z płyty, nie masz żadnego erroru w stylu " Nie udało się zainstalować call of duty mw 3 Multiplayer ( aktualizacja przerwana ) " .? Z góry dzięki za odp.

Opublikowano

Instalujesz gre normalnie z plyty,to ze wyskoczy blad o aktualizacji pomin i instaluj dalej,jak sie zwiesi steam poczekaj jakies 30 minut i zadziala,potem wystarczy ze pobierzesz sobie Dedicated server,zeby dzialal multi wystarczy ze klikniesz ikonke to sie pobierze jakies 5mb multi ma, 2,2mb SP. Mialem ten sam problem,a ten sposob zadzialal. :) powodzenia zycze :P

Opublikowano

nom mam zapomnialem o tym powiedziec ;d na poczatku mam i od razu mowie plyty sa czyste xD

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Gdy mi się udało zainstalować cod'a z płyty, to potem próbując uruchomić singla wyskakiwało mi coś w stylu " Do uruchomienia tej aplikacji potrzebujesz cod mw3 multiplayer " ( było to inaczej, ale wartość merytoryczna mniej-więcej taka sama ) . Klikając GRAJ na multi wyskakiwała mi aktualizacja 14gb. ;/ W tej chwili pobieram pozycję multiplayer z serwerów steamowskich ( również 14 gb ), zobaczymy czy coś to pomoże. Jeśli nie, jakieś sugestie.? ;/

@ @n@rchist@, jeśli się nie uda, mam nadzieję, że Twoja opcja pomoże. ;d

Opublikowano

Z aktualizowaniem dedicated server jest mały problem, mianowicie mam tylko 2 pozycje w bibliotece - mp i sp. Dedica nie mam. ;/

Opublikowano

rozwiazalem juz problem jesli ktso bedzie potrzebowal pomocy piszac na pv.

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...