Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik: Szybko 40lvl

kamil619nowak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokaże wam poradnik do gry drakensang

1.pierwszy punkt założenie konta

wchodzimy w ten link http://drakensang.bigpoint.com/?aid=3954 i dostajemy

smoka który daje 5% expa.

2.Wybór postaci ja polecam wybrać strażnika lasu opłaca się na nim grać ,ponieważ strażnicy mają

wielkie krytyczne szkody co umożliwia na 40 lvl uderzyć ponad 4k.

Zamiast strażnika można wziąć rycerza który sie przydaje do areny na zdobycie flagi.

Czarodziej według mnie jest mało przydatny ma mało hp i dmg też niskie.

3.potem wchodzimy na gre i expimy robimy misje mamy około 5 lvl idziemy troche na arene.

Wbijamy pretendenta znaczki sławy wbijamy w punkty.Bijemy bosy w grimgastone.

4.Idziemy do kingshil robimy misje szukamy jakiś kolegów żeby iść do bractwa.

Jak wbijemy wyższy lvl to idziemy na króla duri w krypcie ( w między czasie jak nie ma co robić to na arene)

5.Później gramy z kolegami idziemy na arene zbieramy kp i robimy misje do 32 lvl i znów idzimy z

kolegami na bosa ,ale teraz na sigiego i wbijamy tam levla.Robimy misje mamy ok. 37 i idzimy na gorga.

To tyle jeśli chodzi poradnik do 45 lvla macie dużo misji z innych miast +misje w mystras.

Podobało sie daj lajka lub komenta.

Opublikowano

ohohhoo ale sie rozpisales :O .... co to ma byc za tut ? ni dupy ni pietruchy za takie cos minusy powinny byc rozdawane.

76561198013232167.png

Opublikowano

hehehe typowe nastawienie ludzi co nie potrafia racjonalnie odpowiedziec na krytyke ...

a tak po za tym do twojego "TuTa" wkradl sie blad bo akurat czarodziej jest praktycznie najlepsza postacia do areny ma mega dmg i Doty, na 40lvlu 1 mag soluje sam gorgie w 20 sec wiec nie wiem czy ma taki maly dmg i czy jest tak papierowy. a na arenie ogarniety mag nie ma sobie rownych stun+dmg+dota robi swoje.

jak juz masz pisac o grze "Tuty" to najpierw zapoznaj sie z ta gra a potem cos dzialaj. i nie używaj sformułowań typu "potem wchodzimy na gre" co to ma znaczyc ? oraz by szybko wbic lvl wrecz nie mozna expic w grupie i robic misji ... chyba ze jest to misja ktora polega zrobienie lochu na ktorym sami sobie nie dajemy rady oraz zabicie bossa ... w innym wypadku grupa dzieli expa czesto niesprawiedliwie co wplywa na wielki minus dla naszego lvla bo jak od 1 lvla gramy w grupie to juz na 27-28 zabraknie nam misji do next lvla trzeba bedzie grindowac i te 5% ze smoka nic nam nie da bo to jest nic. a jezeli gramy bez grupy robiac misje a pomoc potrzebujemy tylko z bosami to dobijemy spokojnie 32lvl a potem bijemy w grupie 5 osobowej lub mniej jezeli szybko pada bossa sigiego ... bije sie go do 36-37 lvla i dropi fioletowe equ .... i tyle z polityki expienia potem lvl wpada dość latwo z misjigdzies od 39 trzeba bedzie grindowac lecz te 6 lvli da sie przebolec na grindzie dziennie wbijajac marne 20%

76561198013232167.png

Opublikowano

przykro mi bo ja juz na lvlu 30 z itemkami niebieskimi [ tylko pajecza palka ] wyciagalem 1,5k z promienia na krytyku dolicz do tego pole to wyjdzie jakies 2200 ...

Zagraj magiem a nie tylko chwalisz postac jaka aktualnie grasz bo to jest co najmniej irytujace .... lucznik ma najwieksze dmg fakt ale tylko jak zaznaczy i walnie precyzyjnym ... nic wiecej dodaj do tego ze zrobienie takiego komba i trafienie wszystkimi hitami graniczy z cudem bo jak cel jest w ruchu praktycznie nikt nie potrafi tak przycelowac a po twoich "tutach" watpie ze to potrafisz, dodatkowo pamiętaj że 3 precyzyjne i nie masz juz energi a by ja odzyskać potrzeba ubic mobka ze skila "mele" [ nie pamietam jak sie nazywa] co tez jest trudne a na arenie nieosiagalne wiec 3 precezyjne i jestes latwym celem bo musisz czekac na energie .... a mag sie telepi i ma full wali 2 stuny z polem i 2 blyskawicami i jestes ded ...

lecz chyba zboczylismy z tematu ... popraw merytoryke tego tuta podaj lepsze argumenty i co najwazniejsze napisz że wbicie 40+ jak najszybciej to jest idiotyczny pomysl bo jak nie siedzisz jakies 10-11 dni w kingshil i nie bijesz znaczkow z areny [ minimum starszy legionista - centurion ] to nie masz co robic na hi lvlach po za dropieniem itemkow bo arena jest dla ciebie nieosiagalna z powodu ze jestes na hita od setnika !!! bo na 40+ lvlu na pewno nie wbije szybko odpowiedniej rangi zarabiajac 1-50 znaczkow gdzie juz na mlodszego legioniste [z 17 na 18 poziom ] potrzeba jakies 4200 znaczkow !!!

rozwin tuta zrob by byl czytelny i nie kieruj sie tylko 1 postacia tylko ogolem a moze bedzie like ....

76561198013232167.png

Opublikowano

przykro mi bo ja juz na lvlu 30 z itemkami niebieskimi [ tylko pajecza palka ] wyciagalem 1,5k z promienia na krytyku dolicz do tego pole to wyjdzie jakies 2200 ...

Zagraj magiem a nie tylko chwalisz postac jaka aktualnie grasz bo to jest co najmniej irytujace .... lucznik ma najwieksze dmg fakt ale tylko jak zaznaczy i walnie precyzyjnym ... nic wiecej dodaj do tego ze zrobienie takiego komba i trafienie wszystkimi hitami graniczy z cudem bo jak cel jest w ruchu praktycznie nikt nie potrafi tak przycelowac a po twoich "tutach" watpie ze to potrafisz, dodatkowo pamiętaj że 3 precyzyjne i nie masz juz energi a by ja odzyskać potrzeba ubic mobka ze skila "mele" [ nie pamietam jak sie nazywa] co tez jest trudne a na arenie nieosiagalne wiec 3 precezyjne i jestes latwym celem bo musisz czekac na energie .... a mag sie telepi i ma full wali 2 stuny z polem i 2 blyskawicami i jestes ded ...

lecz chyba zboczylismy z tematu ... popraw merytoryke tego tuta podaj lepsze argumenty i co najwazniejsze napisz że wbicie 40+ jak najszybciej to jest idiotyczny pomysl bo jak nie siedzisz jakies 10-11 dni w kingshil i nie bijesz znaczkow z areny [ minimum starszy legionista - centurion ] to nie masz co robic na hi lvlach po za dropieniem itemkow bo arena jest dla ciebie nieosiagalna z powodu ze jestes na hita od setnika !!! bo na 40+ lvlu na pewno nie wbije szybko odpowiedniej rangi zarabiajac 1-50 znaczkow gdzie juz na mlodszego legioniste [z 17 na 18 poziom ] potrzeba jakies 4200 znaczkow !!!

rozwin tuta zrob by byl czytelny i nie kieruj sie tylko 1 postacia tylko ogolem a moze bedzie like ....

jak masz straznika lasu to 1,5 to normalnie a co do tego ,że setnik ma mnie na hita to gówno prawda bo większość czasu grania w drakensang przeznaczyłem na arene więc wiem lepiej niż ty.A po za tym na młodszego legionisty trzeba mieć 25 k punktów znaczków a nie 4200 jak napisałeś

Opublikowano

widze ze czytanie ze zrozumieniem to u cb trudna sprawa napisalem ze potrzeba 4200 z 17 na 18 by miec mlodszego legioniste nie ze na legioniste potrzeba 4200, oraz napisalem ze gracz ktory nie idzie w arene [ bo tak sugerujesz w tucie bo nikt w 3 dni nie wbije nawet doswiadczonego rekruta ] tylko jak najszybciej w lvl to na 40+lvlu [ a nawet owiele wczesniej ] nie ma rangi areny a przeciwnikow dobiera mu samych setnikow i jest na hita wiec znaczkow sobie nie zrobi ... i tak jak powiedzialem nie kieruj sie tylko 1 klasa postaci zagraj sobie wszystkimi i wbij je na max lvl bys nie opowiadal takiej herezji jak z magiem ...

76561198013232167.png

Opublikowano

Wszystko tylko nie strażnik lasu. Ta klasa umiera. Widzę, że nie bardzo autor się orientuje :).

Chodzi o to, że łucznik nie ma skilla który zmniejsza obronę u mobków, także jest też trochę ciężej znaleźć grupę.

Najlepiej ma mag, gdyż jego osobliwość jest obszarowa, a w połączeniu z czołem rycerza DMG jest po prostu MEGA.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szybko mu sie wyexpilo do tej 40 ja wbijalem od 1lvl do 40 miesiac z pomoca znajomych wiec miesiac grania minimum a tak wogule to 6 miesiecy codziennego logowania sie i robienia misji dziennych zeby miec umiejetnosc jazdy konnej i potem juz 12 dni na 1 pkt wiedzy wiec do peleryny masz jakie kolejne 3 miesiace grania wiec wychodzi na to ze masz rok grania zeby cos osiagnac oczywiscie tzeba robic q1 q2 q3 q4 q5 q6 w miedzy czasie co tez niezle zajmuje tak wiec ja mam 21pkt wiedzy czyli jazde konna i zrobione q4 a dodatkowo teraz zwiekszyli lvl do 45 wiec pozdro gra na minimum 1 rok aby cos osiagnac

Postac Rycek aktualnie 41lvl

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

hehehe typowe nastawienie ludzi co nie potrafia racjonalnie odpowiedziec na krytyke ...

a tak po za tym do twojego "TuTa" wkradl sie blad bo akurat czarodziej jest praktycznie najlepsza postacia do areny ma mega dmg i Doty, na 40lvlu 1 mag soluje sam gorgie w 20 sec wiec nie wiem czy ma taki maly dmg i czy jest tak papierowy. a na arenie ogarniety mag nie ma sobie rownych stun+dmg+dota robi swoje.

jak juz masz pisac o grze "Tuty" to najpierw zapoznaj sie z ta gra a potem cos dzialaj. i nie używaj sformułowań typu "potem wchodzimy na gre" co to ma znaczyc ? oraz by szybko wbic lvl wrecz nie mozna expic w grupie i robic misji ... chyba ze jest to misja ktora polega zrobienie lochu na ktorym sami sobie nie dajemy rady oraz zabicie bossa ... w innym wypadku grupa dzieli expa czesto niesprawiedliwie co wplywa na wielki minus dla naszego lvla bo jak od 1 lvla gramy w grupie to juz na 27-28 zabraknie nam misji do next lvla trzeba bedzie grindowac i te 5% ze smoka nic nam nie da bo to jest nic. a jezeli gramy bez grupy robiac misje a pomoc potrzebujemy tylko z bosami to dobijemy spokojnie 32lvl a potem bijemy w grupie 5 osobowej lub mniej jezeli szybko pada bossa sigiego ... bije sie go do 36-37 lvla i dropi fioletowe equ .... i tyle z polityki expienia potem lvl wpada dość latwo z misjigdzies od 39 trzeba bedzie grindowac lecz te 6 lvli da sie przebolec na grindzie dziennie wbijajac marne 20%

Zgadzam się z tobą w kwestii czarodzieja. Dmg ma ogromne i ogólnie dobra klasa taktyczna.W pozostałej reszcie się nie zgodzę. Smok jest bardzo dobry. Nie tylko dlatego, że daje nam 5%więcej expa, ale też dlatego, że on wogóle jest. O co mi chodzi? Chodzi mi oto:

-Ejjj?

-Co?

-Patrz ten koleś ma małego smoka!

-Nooo musi być zaje*isty.

Powiem tylko tyle, że został ominięty jeden boss, który też powinien się tam znaleźć, a mianowicie to boss Bearch (nie pamiętam dokładnie jego nazwy). Jest on w wiecznym gaju. Najlepiej bije się go na 22-25lvl'ach.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

szybko mu sie wyexpilo do tej 40 ja wbijalem od 1lvl do 40 miesiac z pomoca znajomych wiec miesiac grania minimum a tak wogule to 6 miesiecy codziennego logowania sie i robienia misji dziennych zeby miec umiejetnosc jazdy konnej i potem juz 12 dni na 1 pkt wiedzy wiec do peleryny masz jakie kolejne 3 miesiace grania wiec wychodzi na to ze masz rok grania zeby cos osiagnac oczywiscie tzeba robic q1 q2 q3 q4 q5 q6 w miedzy czasie co tez niezle zajmuje tak wiec ja mam 21pkt wiedzy czyli jazde konna i zrobione q4 a dodatkowo teraz zwiekszyli lvl do 45 wiec pozdro gra na minimum 1 rok aby cos osiagnac 

Postac Rycek aktualnie 41lvl 

nie prawda ja z kolega siedzielismy na nowych postaciach od 9 rano do 20 wieczorem i wbil w 2 tygodnie 41 lvl a z jazdą konną róbcie wiedze a misje na 2 postaciach w tą co gracie potem w tamta i na next dzien postacia która ma bonus i tak w kólko daje 3 razy szybciej czyli kolega napisal 6 miesiecy idzie w 2 i nie w dwa tylko w 1 miesiac :P

a ta strona to keylogger oo czyszcze kompa

Nick: ⓉⒽⒺ ⓉⒺⓁⒺⓉⓊⒷⒾⓈ ⓅⓁ

Serwer: PL1

Firma: EIC

LvL: 15

Opublikowano

nie prawda ja z kolega siedzielismy na nowych postaciach od 9 rano do 20 wieczorem i wbil w 2 tygodnie 41 lvl a z jazdą konną róbcie wiedze a misje na 2 postaciach w tą co gracie potem w tamta i na next dzien postacia która ma bonus i tak w kólko daje 3 razy szybciej czyli kolega napisal 6 miesiecy idzie w 2 i nie w dwa tylko w 1 miesiac :P

a ta strona to keylogger oo czyszcze kompa

odkopałeś temat z czeluści piekieł i dziwisz się że informacje są nie zgodne z prawdą .... Moderator może zamknąć temat gdyż 70% tego co tutaj jest nie ma już miejsca.

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...