Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XBOX 360 CZY PS3

consear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejko. Mam problem bo nie wiem co kupic xbox 360 czy ps3 bo od dzis w avas jest tutaj macie link do ps:

http://www.avans.pl/sony-konsola-sony-ps3-12gb-2-rozdzki-kamera-moove-gra-sport-champions,id-135459

tutaj xbox

http://www.avans.pl/microsoft-konsola-microsoft-xbox-360-4-gb-fifa-12-punkty-microsoft-1800-euro-2012,id-143733 

i piszcie dlaczego nie a dlaczego tak

Opublikowano

Osobiście mam Playstation 3.

Plusy

-Nie ma żadnych abonamentów

czy też punkty za osiągnięcia w grze.

-Prostota instalacji i włączania gry.

Minusy

-Brak kabla HDMI

Opublikowano

Obczaj sobie tytuły ekskluzywne na obie konsole to będziesz wiedział co sobie kupić bo o nic więcej nie chodzi jak o granie w gry.

Moim zdaniem PS ma lepsze exy i ma ich więcej, większość ex'ów z Xboxa jest dostępna na PC...

Pad to sprawa indywidualna, najlepiej będzie jak sam weźmiesz oba w dłonie i zobaczysz który bardziej Ci odpowiada.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Osobiście polecam ci ps3 sam go mam i jestem bardzo zadowolony.

ą poza tym słyszałem że na xbox 360 jest mniej funkcjonalny i szybko się psuje.

PS: Jeśli pomogłem daj like'a

Opublikowano

Ja posiadam ps3 ze względu na exclusive'y.Xbox szybko się nie psuje bo jego miałem także długo ,szybko psuł się xbox 360 first day edition , ps3 first day edition z resztą też.Ps3 oferuje bardziej ambitne exy np. Heavy Rain ,The Last of Us,Beyond:Two Souls (niedługo).Xbox ma Gear's of War ,Forze iHalo.Jeżeli stawiasz na gameplay i mechanikę to Xbox ma lepsze exy a jeżeli fabuła jest dla Ciebie ważniejsza to zdecydowanie playstation.Mówię tylko o exach bo inne gry wychodzą na wszystko i to tylko produkcję wyłączne powinny Cię interesować.Bez względu na plotki pad od ps3 nie jest zły, 4 lata mi się nie zepsuł.Pad xboxowy ma baterie która często się zużywa ,ale posiada headset w pudełku.Poza tym microsoft oferuję cross game chat a sony nie.Gold czyli multi kosztuje a w obozie sony już nie.

Obczaj sobie tytuły ekskluzywne na obie konsole to będziesz wiedział co sobie kupić bo o nic więcej nie chodzi jak o granie w gry.

Moim zdaniem PS ma lepsze exy i ma ich więcej, większość ex'ów z Xboxa jest dostępna na PC...

Pad to sprawa indywidualna, najlepiej będzie jak sam weźmiesz oba w dłonie i zobaczysz który bardziej Ci odpowiada.

Najlepsze exclusivy xboxowene ukazały się na PC:

-Halo 3,ODST,4(X360)

-Gear's of War 2,3(X360)

-Forza Motorsport 2,3,4 /Horizon (X360)

I to są najważniejsze gry microsoftu jedną ważną grą którą wydali na PC jest Alan Wake.Tak więc mam nadzieje ,że ułatwiłem Ci wybór pozdrawiam.

pan1ravis.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...